Tilbud til virksomheder

Oplev sparring, netværk og inspiration

Vi skaber rammerne for netværk og sikrer værdifuld sparring og udbytte for dig og din virksomhed

Netværk hos Tønder Erhvervsråd

En af vores stærkeste indsatsområder er netværk, da vi ved, at der opstår værdifuld sparring, udveksling af viden og erfaringer i samspillet mellem mennesker. Det skaber vi rammen om for at medvirke til at skabe vækst hos vores virksomheder i Tønder Kommune. I vores netværk kan du hente inspiration og få et nyt syn på tingene. Du vil få idéer til konkrete løsninger på arbejdets udfordringer – alt sammen i en professionel atmosfære, hvor paraderne er nede, og alle har en oprigtig vilje til at se hinanden lykkes.

Grundlæggende for netværksmøderne er fagligt og kvalificeret indhold og networking I netværkene drøftes højaktuelle udfordringer og problemstillinger, der inspirerer og udvikler os alle. Emnerne tager afsæt i de medvirkende virksomheders situation og udfordringer, og der er plads til lokal sparring med udgangspunkt i egen situation. Der er betaling for deltagelse i netværkene.

Er du interesseret i at høre mere om følgende netværk, kan du kontakte Amit Mozumdar for mere information.

nyhed
Bæredygtig forretningsudviklingshjulet® C-Value®

Bæredygtig forretningsudvikling, Sustainability Waste

I gennem mange år har organisationerne arbejdet med at effektivisere. Få mere ud af den samme indsats. Arbejde smartere,...Læs mere
nyhed
Netværk hos Tønder Erhvervsråd

[Pressemeddelelse] – Ny partner i ARKKON

ARKKON arkitekter udvider ejerkredsen med en ny partner.Læs mere
nyhed
Netværk hos Tønder Erhvervsråd

Samarbejde om produktion af videoer til eRural-projektet

Tønder Erhvervsråd og Vores Marsk samarbejder med flere lokale partnere om Interreg-projektet eRural, hvor 15 videoer om e-bio-business skal...Læs mere

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.

Tilmeld nyhedsbrev