Fødevarehuset

Et varigt knudepunkt for initiativer omkring fødevarer
Fødevarehuset

Fødevarehuset

Fødevarehuset ved Vores Marsk henvender sig til erhvervsdrivende med fødevarer som omdrejningspunkt. Det er både etablerede og potentielle fødevareproducenter og formidler samt detailister, spisesteder og primære producenter, som ønsker at forædle deres produkter. Derudover har Vores Marsk en opgave i at synliggøre og formidle om lokale oplevelser, fødevarer og madrationer overfor både lokale forbrugere og turister.

Vores Marsk vil gennem udvikling, netværk, vidensdeling, samarbejde og større synlighed styrke virksomhedernes forretninger for en bedre drift og bundlinje, samtidig med at der skabes grobund for mere iværksætteri.

Målet med indsatsen er, at der skabes flere arbejdspladser indenfor fødevareerhvervet samt flere iværksættere. Den afledte effekt af indsatsen vil skabe flere bæredygtige oplevelser med fokus på fødevarer og madkultur, samt at udbuddet af lokale fødevarer tilbudt til lokale og turister øges.

Fødevarehuset

  • E-mail

ET NETVÆRK FOR DIG

Fødevarenetværket handler om sparring og vejledning for dig, som producerer fødevarer. Her vil vi hjælpe dig med at finde andre producenter og fagfolk, der kan tale om mulige problemstillinger.

nyhed
Fødevarehuset

Vores Marsk deltog med partnere på Madens Folkemøde på Lolland

Læs mere
nyhed
Fødevarehuset

Ungijob.dk inspirerer unge jobsøgende: Martina finder nye muligheder gennem portalen

Læs mere
nyhed
Fødevarehuset

SMV:Eksport-pulje åbner snart

Læs mere

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.

Tilmeld nyhedsbrev