Ledernetværket

Ledernetværket

Lederen i centrum

Ledernetværket

I netværket vil du møde ledere fra forskellige brancher i et fagligt og professionelt forum, der som dig ønsker faglig og personlig udvikling.
Netværket består især af ledere fra små og mellemstore virksomheder, så du vil få udvidet dit lokale netværk, og du vil få ny viden, som du kan bruge i din dagligdag som leder.

 

Kontakt Jesper for at høre mere om netværket
 • Hvad tilbyder netværket?

  Grundlæggende for møderne er ledelsesfagligt indhold og netværk. I Ledernetværket drøftes på tværs af faggrænser aktuelle lederemner, der inspirerer og udvikler nye ledelsesveje. Emnerne tager afsæt i de medvirkende virksomheders situation og udfordringer.
  Netværket mødes 4 gange årligt på skift i hinandens virksomheder og/eller i en større virksomhed uden for kommunen.

 • Succeskriterier for netværket

  Nøglebegrebet er, hvorledes andre ledere leder en succesfuld virksomhed, der kan inspirere min ledelse og tilføre min ledelsesstil nye dimensioner. Netværket skaber grobund for kendskab og samarbejde på tværs af branche – og fagskel. Sparringen og den fortrolige interne dialog har høj prioritet i kredsen.

 • Medlemskab

  Ledernetværket er et tilbud til medlemmer af Tønder Erhvervsråd. Medlemskabet følger virksomheden og det er et krav, at deltageren har ledelsesansvar. Det årlige kontingent i ledernetværket er kr. 1.495 ex moms. Medlemskabet tegnes for 1 år af gangen.

 • Ledernetværket

  Jesper Monsrud

  Et netværk for dig

  Med ledernetværket får du et fagligt og professionelt sparringsforum i lokalområdet. I netværket kan du hente inspiration og få et nyt syn på tingene, og du får mulighed for...

  Tilmeld dig erhvervsnews

  Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.