Vejledning og sparring til virksomheder

Vejledning og sparring til virksomheder

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig, så det bliver lettere at starte, drive og udvikle netop din virksomhed.

Vi vil gerne være din sparringspartner

Har du svært ved at finde tiden til at tænke vækst og udvikling, og mangler du hjælp og sparring til at træffe de beslutninger, der kan tage din virksomhed skridtet videre?

Så står vi klar til at være din vækstpartner og hjælpe dig med at vende udfordringer til muligheder. Vi kommer gerne forbi til en uforpligtende snak og hjælper dig med at lægge en vækstplan for din virksomhed. Det er din virksomheds behov, der bestemmer, hvor vi sætter ind.

Vi hjælper dig som virksomhedsejer med at tage det næste skridt med virksomheden, gennem simple og enkle processer, som afspejler den måde erfarne iværksættere og virksomhedsejere tænker og arbejder på.

Vi kan hjælpe dig med alt fra:

 • Salg
 • Ledelse
 • Forretningsplan
 • Generationsskifte
 • Markedsføring
 • Produktion
 • Kvalificeret arbejdetskraft

Tag endelig fat i os, vi er til for dig og din virksomhed!

Kontakt os her
 • Eksport til Tyskland

  Vil du gerne styrke dit salg ved at eksportere til Tyskland – Danmarks vigtigste eksportmarked?

  Læs mere
 • Generationsskifte

  Hvornår skal din virksomhed generationsskifte? Jo før du kommer i gang, jo bedre bliver resultatet og processen. Et veltilrettelagt ejerskifte tager ofte flere år, når der skal tages hensyn til skat, personlige forhold osv. Ofte kan den rigtige vejledning skubbe processen i gang og med de rette rådgivere, kan man komme godt i mål.

  Se mere om, hvordan vi kan hjælpe dig
 • Værktøj til vækst

  I Tønder Erhvervsråd har vi flere typer af værktøj i ’kassen’, som vi gladelig deler ud af, så du kan bygge et endnu stærkere fundament op omkring din virksomhed. Det handler om, at vi praktisk klæder dig på til at løfte de påkrævede opgaver frem mod din vækstplan.

  Spar dig til vækst
 • Ny forretningsforbindelse med hjælp fra Tønder Erhvervsråd

  Ny forretningsforbindelse med hjælp fra Tønder Erhvervsråd

  Ballum IT har netop afholdt sit første møde med en tysk virksomhed, der gerne ville hører nærmere om deres nye produkt INFOCOMPLETE, som er et digitalt skiltningssystem.

  Læs case storie

  Ballum IT

  Vejledning og sparring til virksomheder

  Jan Jasper Diers

  Bredt kendskab og viden omkring eksport til Tyskland

  Jan er projektleder for Interreg-projektet Fit4Jobs, og han har derfor bredt kendskab til det tyske marked samt eksport til Tyskland.

  Send Jan en mail – eller giv ham et kald.

  Tilmeld dig erhvervsnews

  Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.

  Tilmeld erhvervshus