Vækst og udviklingsforløb for virksomheder

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig, så det bliver lettere at starte, drive og udvikle netop din virksomhed.

– Vækst og udvikling

Vi vil gerne være din sparringspartner

Har du svært ved at finde tiden til at tænke vækst og udvikling, og mangler du hjælp og sparring til at træffe de beslutninger, der kan tage din virksomhed skridtet videre?

Så står vi klar til at være din vækstpartner og hjælpe dig med at vende udfordringer til muligheder. Vi kommer gerne forbi til en uforpligtende snak og hjælper dig med at lægge en vækstplan for din virksomhed. Det er din virksomheds behov, der bestemmer, hvor vi sætter ind.

Vi hjælper dig som virksomhedsejer med at tage det næste skridt med virksomheden, gennem simple og enkle processer, som afspejler den måde erfarne iværksættere og virksomhedsejere tænker og arbejder på.

Vi kan hjælpe dig med alt fra:

• Salg

• Ledelse

• Forretningsplan

• Markedsføring

• Produktion

• Generations- og ejerskifte

• Professionel bestyrelse og advisory board

 

Tag endelig fat i os – vi er til for dig og din virksomhed!

– Vækst og udvikling

Ny forretningsforbindelse med hjælp fra Tønder Erhvervsråd

Ballum IT har netop afholdt sit første møde med en tysk virksomhed, der gerne ville hører nærmere om deres nye produkt INFOCOMPLETE, som er et digitalt skiltningssystem.
Læs case storie

Ballum IT

Kommende events for virksomheder

– Vækst og udvikling

Jan Jasper Diers

Bredt kendskab og viden omkring eksport til Tyskland

Jan er projektleder for Interreg-projektet Fit4Jobs, og han har derfor bredt kendskab til det tyske marked samt eksport til Tyskland.Send Jan en mail - eller giv ham et kald.
nyhed
– Vækst og udvikling

Rådgiverdag hos Tønder Erhvervsråd

Tønder Erhvervsråd afholder to workshops om året for samtlige rådgivere, hvor der bydes på virksomhedscases og workshops. Denne gang...Læs mere
nyhed
– Vækst og udvikling

Workshop om ERP-system og de mange muligheder

Tønder Erhvervsråd har den seneste tid haft fokus på digitalisering og forretningers effektivisering vha. IT og ERP systemer. I...Læs mere
nyhed
– Vækst og udvikling

Bag kulissen ved Erhvervslivets Prisuddeling

Det er en markant begivenhed, der hvert år hylder lokal virksomheder gennem uddelingen af SMALLBusiness-prisen, Initiativprisen, Den Sociale Virksomhedspris...Læs mere

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.

Tilmeld nyhedsbrev