Det grænseoverskridende samarbejde

Kom tættere på Tyskland
Det grænseoverskridende samarbejde

Tæt kontakt til Tyskland

Det grænseoverskridende samarbejde har høj prioritet i Tønder Erhvervsråd og Tønder Kommune. Tønder Erhvervsråd er specialiseret i at forbinde danske og tyske virksomheder og skabe netværk på tværs af den dansk-tyske grænse.

Med Tønders grænsenære placering har vi i kommunen tradition for at kunne begå os i Tyskland både kulturelt og sprogligt. Vi har stor viden om de tyske erhvervsmæssige forhold og forretningskulturer og kan lukke døre op i Tyskland.

Danmarks samhandel med Tyskland dækker over både import og eksport for mange milliarder kroner. Eksporten til Tyskland beskæftiger omkring 92.000 mennesker i Danmark. Det er hovedsageligt varer, vi handler med vores store nabo, og hele 21 procent af Danmarks import af varer kommer fra Tyskland, mens eksporten af varer til Tyskland udgør 14 procent.

nyhed
Det grænseoverskridende samarbejde

[Pressemeddelelse Tønder Kommune] Fremtidens faglærte fejres i Tønder

Læs mere
nyhed
Det grænseoverskridende samarbejde

[Pressemeddelelse Tønder Kommune] Netværk og ny viden

Dialogmøder styrker samarbejdet mellem kommune og lokale erhverv. Tønder Kommune inviterer til fire dialogmøder, der skal styrke de lokale...Læs mere
nyhed
Det grænseoverskridende samarbejde

Tønder Erhvervsråds bestyrelse

Tønder Erhvervsråd har en alsidig og stærk bestyrelse, der afspejler en bred vifte af kompetencer og brancherLæs mere

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.

Tilmeld nyhedsbrev