Det grænseoverskridende samarbejde

Kom tættere på Tyskland

Det grænseoverskridende samarbejde

Tæt kontakt til Tyskland

Det grænseoverskridende samarbejde har høj prioritet i Tønder Erhvervsråd og Tønder Kommune. Tønder Erhvervsråd er specialiseret i at forbinde danske og tyske virksomheder og skabe netværk på tværs af den dansk-tyske grænse.

Med Tønders grænsenære placering har vi i kommunen tradition for at kunne begå os i Tyskland både kulturelt og sprogligt. Vi har stor viden om de tyske erhvervsmæssige forhold og forretningskulturer og kan lukke døre op i Tyskland.

Danmarks samhandel med Tyskland dækker over både import og eksport for mange milliarder kroner. Eksporten til Tyskland beskæftiger omkring 92.000 mennesker i Danmark. Det er hovedsageligt varer, vi handler med vores store nabo, og hele 21 procent af Danmarks import af varer kommer fra Tyskland, mens eksporten af varer til Tyskland udgør 14 procent.

2 uger siden
Det grænseoverskridende samarbejde

Matti Tæppekantning får hjælp fra studerende til at upcycle tonsvis af tæpperester

Samarbejdet er en del af et dansk-tysk Interreg 6A-projekt, ARTEMIS, der bygger bro mellem universitetsviden og erhvervslivets daglige udfordringer....Læs mere
2 uger siden
Det grænseoverskridende samarbejde

Offentlig høring omkring “revideret udbuds- og indkøbspolitik” fra Tønder Kommune

Kommunalbestyrelsen har besluttet at bringe udkastet til en ny udbuds- og indkøbspolitik til offentlig høring og give borgere, virksomheder,...Læs mere
3 uger siden
Det grænseoverskridende samarbejde

Video: Rundtur hos Norlyk Distillery

Læs mere

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.

Tilmeld nyhedsbrev