Hvem er Tønder Erhvervsråd?

Hvem er Tønder Erhvervsråd?

Vi styrker erhvervslivet og fællesskabet i hele Tønder Kommune

Om os

Tønder Erhvervsråd er en medlemsforening, hvis opgave og rolle er at medvirke til at skabe vækst og udvikling i Tønder Kommune i et tæt, konstruktivt og dialogorienteret samarbejde med erhvervslivet, turisterhvervet og ikke mindst kommunen.

Vi styrker erhvervslivet og fællesskabet i hele Tønder Kommune
Vi er sat i verden for at skabe vækst og udvikling i din virksomhed, og vores vigtigste opgave er at hjælpe dig, så det bliver lettere at starte, drive og udvikle netop din virksomhed.

Vi vil rigtig gerne lære din virksomhed endnu bedre at kende, så vi ved hvilke udfordringer og problemstillinger, der gør sig gældende for, at du kan drive en succesfuld virksomhed i vores kommune. Derfor er det vigtigt, at du kender os og ved, hvem vi er, og hvad du kan bruge os til – for vi er til for DIG, DIN VIRKSOMHED OG DINE MEDARBEJDERE. 

 • Find medarbejder

  Find den rette medarbejder, som kan hjælpe dig.

  Gå til medarbejdere
 • Bestyrelse

  I Tønder Erhvervsråd har vi en stærk bestyrelse med stor diversitet. Bestyrelsen består af 12 bestyrelsesmedlemmer, og du kan se, hvem der udgør bestyrelsen via nedenstående link.

  Gå til bestyrelse
 • Kontakt og åbningstider

  Adresse: Vestergade 9, 6270 Tønder

  Åbningstider:
  Mandag: 08:30 – 15:00
  Tirsdag:  08:30 – 15:00
  Onsdag:  08:30 – 15:00
  Torsdag: 08:30 – 17:00
  Fredag:   08:30 – 13:00
  Lørdag: Lukket
  Søndag: Lukket

  Telefon: +45 74 92 93 95
  Tidsbestillingtondererhvervsraad.dk

 • Tilmeld dig erhvervsnews

  Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.