Hvem er Tønder Erhvervsråd?

Vi styrker erhvervslivet og fællesskabet i hele Tønder Kommune

Om os

Om os

Tønder Erhvervsråd er en medlemsforening, hvis opgave og rolle er at medvirke til at skabe vækst og udvikling i Tønder Kommune i et tæt, konstruktivt og dialogorienteret samarbejde med erhvervslivet, turisterhvervet og ikke mindst kommunen.

Vi styrker erhvervslivet og fællesskabet i hele Tønder Kommune
Vi er sat i verden for at skabe vækst og udvikling i din virksomhed, og vores vigtigste opgave er at hjælpe dig, så det bliver lettere at starte, drive og udvikle netop din virksomhed.

Vi vil rigtig gerne lære din virksomhed endnu bedre at kende, så vi ved hvilke udfordringer og problemstillinger, der gør sig gældende for, at du kan drive en succesfuld virksomhed i vores kommune. Derfor er det vigtigt, at du kender os og ved, hvem vi er, og hvad du kan bruge os til – for vi er til for DIG, DIN VIRKSOMHED OG DINE MEDARBEJDERE. 

Om os

Arkkon arkitekter, bæredygtighed er vejen frem

Bæredygtighed og grøn omstilling er i fokus hos Arkkon Arkitekter i Tønder. Her bliver medarbejderne videreuddannet, så virksomheden er klar til de nye krav til byggerier i 2023.
Læs case storie

Arkkon arkitekter

Kommende Events

Om os

Tønder Erhvervsråd

Vi er altid klar til at hjælpe dig videre med din virksomhed

Kontakt os i dag, så vi sammen kan finde en løsning på dine udfordringer.

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.

Tilmeld nyhedsbrev