NyhedSkrevet: 22. december 2021

Tønder Erhvervsråd sætter flueben ved Væksthjulet

I december måned deltog erhvervskonsulenterne fra Tønder Erhvervsråd i online-undervisning og kan nu kalde sig certificerede i Væksthjulet.

Tønder Erhvervsråd sætter flueben ved Væksthjulet

Væksthjulet er en værktøjskasse, som kan bruges i samarbejde med virksomheder og har som til formål at bearbejde 4 grundlæggende udfordringer: De skal skabe et attraktivt Forretningskoncept, opbygge en stærk Organisation, udvikle varige Kunderelationer og samtidig sikre en profitabel Virksomhedsdrift. Alt i alt en 360 graders analyse af virksomheden og dens udfordringer.

Værktøjskassen består af 5 simple, visuelle og praktiske værktøjer, der understøtter den måde, virksomhedsejere og konsulenter arbejder på. Værktøjerne sætter fokus på at igangsætte handling i virksomhedsrådgivningen i stedet for blot at tænke og overveje.

Udgangspunktet er en screening i Væksthjulet, som både erhvervskonsulenten og virksomheden på en enkelt måde kan gennemføre. Man finder frem til nogle fokusområder, som kunne være interessante at arbejde med f.eks. salg og service, produktion og leverancer eller fokus på kundeporteføljen. Man bruger nogle vækstark, og det hele munder ud i en konkret 30-60-90 dagsplan, som virksomheden kan bruge.

Erhvervskonsulent ved Tønder Erhvervsråd, Amit Mozumdar, fortæller:

Jeg vil helt klart bruge værktøjet, når jeg arbejder med vækstforløb ude i en virksomhed. Det giver et godt afsæt at gå i dybden med f.eks. virksomhedens produktsortiment eller produktudvikling, hvor man ved hjælp af strukturerede vækstark får dialog om virksomhedens produkter og services. Det tiltaler mig, at virksomheden også selv kan være med til at bruge værktøjet, og at vi sammen træffer de nødvendige beslutninger og tager det næste skridt i virksomhedens udvikling.

Tønder Erhvervsråd vil fremover benytte Væksthjulets værktøjskasse i arbejdet med vækstforløb ude i de lokale virksomheder.

Hvis du vil høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig og din virksomhed med, så kontakt Amit nedenfor.

Har du spørgsmål?

Skriv eller ring til os.

Amit Mozumdar

Amit Mozumdar

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.