HR-netværket

HR-netværket

Et fagspecifikt netværk for medarbejdere med daglige opgaver indenfor det personalefaglige område

HR-netværket

Netværket består af HR-medarbejdere fra mellemstore og store virksomheder samt kommunale og statslige arbejdspladser i Tønder kommune. Du vil, som HR-medarbejder, få udvidet dit lokale netværk af fagspecifikke personer.

Tønder Kommunes bosætningskonsulent deltager på møderne, der drives og ledes af Tønder Erhvervsråds erhvervskonsulent med ansvaret for uddannelse og kvalificeret arbejdskraft.

Kontakt Amit for at høre mere
 • Hvad tilbyder netværket?

  Grundlæggende for møderne er sparring på egne udfordringer og aktuelle emner, som har en relevans for størstedelen af medlemmerne. Netværket er med til at fremme kendskabet, fortroligheden mellem deltagerne og en katalysator for et tættere samarbejde. Netværket mødes 4 gange årligt på skift i hinandens virksomheder.

 • Succeskriterier for netværket

  Netværket har til formål at løfte indsatser sammen for en fælles værdiskabelse på tværs af virksomhederne – det kan både være i forbindelse med synliggørelse og tiltrækning af arbejdskraft samt modtagelse og fastholdelse af medarbejdere.

 • Medlemskab

  HR-netværket er et tilbud til medlemmer af Tønder Erhvervsråd. Medlemskabet følger virksomheden, og det er et krav, at deltageren har HR-opgaver som en større del af sin funktion. Det årlige kontingent i HR-netværket er kr. 1.495 ex. moms. pr. virksomhed. Medlemskabet tegnes for 1 år ad gangen.

  Hør mere om medlemskabet
 • HR-netværket

  Amit Mozumdar

  Et netværk for dig

  Er du i en funktion, hvor du sidder med HR-opgaver, men føler du, at du nogle gange mangler sparring på væsentlige områder, så kunne HR-netværket meget vel være løsningen.

  Tilmeld dig erhvervsnews

  Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.