HR-netværket

HR-netværket

Et fagspecifikt netværk for chefer/ledere med daglige opgaver og kompetencer inden for HR.

HR-netværket

Netværket består af HHR chefer/ledere fra mellemstore og store virksomheder samt kommunale statslige arbejdspladser i Tønder kommune. Du vil som HR-chef få udvidet dit lokale netværk af fagspecifikke personer som mødes omkring sparring om HR-processen.

Tønder Kommunes bosætningskonsulent bidrager til møderne, der drives og ledes af Tønder Erhvervsråds erhvervskonsulent med ansvaret for kvalificeret arbejdskraft, uddannelse og netværk

Læs mere om HR-netværket her

Kontakt Amit for at høre mere
 • Hvad tilbyder netværket?

  Grundlæggende for møderne er sparring på egne udfordringer og aktuelle emner, som har en relevans for størstedelen af medlemmerne. Netværket er med til at fremme kendskabet, fortroligheden mellem deltagerne og en katalysator for et tættere samarbejde. Netværket mødes 4 – 6 gange årligt på skift i hinandens virksomheder.

  Læs mere om HR-netværket
 • Succeskriterier for netværket

  Netværket har til formål at løfte indsatser sammen for en fælles værdiskabelse på tværs af virksomhederne – det kan både være i forbindelse med synliggørelse og tiltrækning af arbejdskraft samt modtagelse og fastholdelse af medarbejdere.

 • Kommende møder

  Tid: Torsdag den 9. februar kl. 08.00 – 10.00

  Sted: Fremkommer senere

   

  Torsdag den 18. april 2023 kl. 08.00 – 10.00

  Sted: Fremkommer senere

   

  Onsdag den 14. juni 2023 kl. 08.00 – 10.00

  Sted: Fremkommer senere

   

  Torsdag den 7. september 2023 kl. 08.00 – 10.00

  Sted: Fremkommer senere

   

  Torsdag den 16. november 2023 kl. 08.00 – 10.00

  Sted: Fremkommer senere

 • HR-netværket

  Amit Mozumdar

  Et netværk for dig

  Er du i en funktion, hvor du sidder med HR-opgaver, men føler du, at du nogle gange mangler sparring på væsentlige områder, så kunne HR-netværket meget vel være løsningen.

  Tilmeld dig erhvervsnews

  Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.

  Tilmeld erhvervshus