HR-netværket

HR-netværket

Et fagspecifikt netværk for medarbejdere med daglige opgaver inden for det personalefaglige område

HR-netværket

Netværket består af HR-medarbejdere fra mellemstore og store virksomheder samt kommunale og statslige arbejdspladser i Tønder kommune. Du vil, som HR-medarbejder, få udvidet dit lokale netværk af fagspecifikke personer.

Tønder Kommunes bosætningskonsulent deltager på møderne, der drives og ledes af Tønder Erhvervsråds erhvervskonsulent med ansvaret for uddannelse og kvalificeret arbejdskraft.

Læs mere om HR-netværket her

Kontakt Amit for at høre mere
 • Hvad tilbyder netværket?

  Grundlæggende for møderne er sparring på egne udfordringer og aktuelle emner, som har en relevans for størstedelen af medlemmerne. Netværket er med til at fremme kendskabet, fortroligheden mellem deltagerne og en katalysator for et tættere samarbejde. Netværket mødes 4 gange årligt på skift i hinandens virksomheder.

  Læs mere om HR-netværket
 • Succeskriterier for netværket

  Netværket har til formål at løfte indsatser sammen for en fælles værdiskabelse på tværs af virksomhederne – det kan både være i forbindelse med synliggørelse og tiltrækning af arbejdskraft samt modtagelse og fastholdelse af medarbejdere.

 • Kommende møder

  Emne: HR status og udvikling

  Tid:
  Torsdag den 16. september 2021kl. 10.00 – 12.00
  Sted:
  Kjellkvist

  ____________________________________________________________

  Emne: Virksomhedsbesøg og HR

  Tid:
  Torsdag den 25. november 2021 kl. 08.30 – 10.00
  Sted:
  Gældsstyrelsen

 • HR-netværket

  Amit Mozumdar

  Et netværk for dig

  Er du i en funktion, hvor du sidder med HR-opgaver, men føler du, at du nogle gange mangler sparring på væsentlige områder, så kunne HR-netværket meget vel være løsningen.

  Tilmeld dig erhvervsnews

  Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.