Bestyrelsesnetværket

Bliv kandidat til professionel bestyrelse eller advisory board
Bestyrelsesnetværket

Bestyrelsesnetværket

For dig der gerne vil være bestyrelsesmedlem

Brænder du for bestyrelsesarbejde i SMV’er i Sønderjylland og ønsker at være med til at løfte deres ledelsesmæssige kompetencer?

Vil du gerne udnytte dine kompetencer til at hjælpe virksomheder til vækst og udvikling?

Bestyrelsesnetværket BEST.SYD er et lokalt rekrutteringsgrundlag til bestyrelser, ledelsessparring og advisoryboards for lokale virksomheder.

Hvad er den gode bestyrelse:

  • Forstår alle aspekter af sit ansvar
  • Tager virksomheden alvorligt
  • Er konkret, både på bestyrelsesmøder og i perioderne mellem dem
  • Har fokus på og er proaktiv omkring virksomheden

En bestyrelse fungerer som en konstruktiv og kritisk mod- og medspiller i din virksomheds “store spørgsmål”, som omhandler strategi, vækst, det finansielle grundlag mm.

Således er bestyrelsen et aktiv, som tilfører virksomheden erfaringer og kompetencer, som den daglige organisation måske ikke, eller i begrænset omfang, besidder.

Bestyrelsesnetværket

  • E-mail

Et netværk for dig

Bestyrelsesnetværket BEST.SYD hjælper dig med at få afklaret din virksomheds behov, og du får konkret hjælp til at finde de rette kandidater til arbejdet.

nyhed
Bestyrelsesnetværket

Rådgiverdag hos Tønder Erhvervsråd

Tønder Erhvervsråd afholder to workshops om året for samtlige rådgivere, hvor der bydes på virksomhedscases og workshops. Denne gang...Læs mere
nyhed
Bestyrelsesnetværket

Workshop om ERP-system og de mange muligheder

Tønder Erhvervsråd har den seneste tid haft fokus på digitalisering og forretningers effektivisering vha. IT og ERP systemer. I...Læs mere
nyhed
Bestyrelsesnetværket

Bag kulissen ved Erhvervslivets Prisuddeling

Det er en markant begivenhed, der hvert år hylder lokal virksomheder gennem uddelingen af SMALLBusiness-prisen, Initiativprisen, Den Sociale Virksomhedspris...Læs mere

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.

Tilmeld nyhedsbrev