CIBIP – Circular Business Camp

CIBIP – Circular Business Camp

CIBIP – Circular Business Camp

Drivhuset Göteborg er leadpartner på projektet, og Tønder Erhvervsråd er projektpartner, sammen med Ekocentrum i Sverige, Blenders VZW i Belgien, Startup. Migrants AS i Norge, UCLL universitetet i Belgien og IMT Nord Europe i Frankrig.

Projektet hedder Circular Business Innovation Program (CIBIP), og har til formål at hjælpe iværksættere og virksomheder med at arbejde og tænke mere cirkulært igennem et skræddersyet forløb bestående af en række workshops og masterclasses.

For at kunne ændre de aktuelle miljømæssige forhold, er vi alle nødt til at tænke og agere mere bæredygtigt. Dette betyder også stigende krav til, hvor bæredygtigt virksomheder skal agere, både lovmæssigt men også fra kunder og leverandører.

Det er ikke nemt at følge med den grønne omstilling, når man samtidig skal drive en virksomhed. Slet ikke hvis man ikke har den nødvenlige ”know-how” og de rigtige værktøjer. Derfor tilbyder vi nu dig som iværksætter eller virksomhed at blive en del af CIBIP-forløbet, hvor du vil opnå en bedre forståelse for cirkulær økonomi, værktøjer inden for cirkulære forretningsmodeller og færdigheder i ledelse i en overgangstid.

Forløbet består af 8 workshops og 4 masterclasses.
Efterfølgende vil der være mulighed for at deltage i et internationalt netværk med deltagere fra de øvrige lande, hvilket giver mulighed for at skabe nye kontakter og forretninger på tværs af grænserne.

 

Opfordring til alle SMV’er og startups, der sigter mod at udvikle en cirkulær forretning! Ansøgninger er nu åbne til Circular Business Camp.

Her er, hvad du opnår ved at deltage:

  • Udvikl en stærk forretningsmodel
  • Udvid dit netværk
  • Forstå det cirkulære erhvervsøkosystem
  • Skab en vindende præsentation

Du vil også modtage:

  • 3 bootcamps (4.-5. oktober, 25.-26. oktober, 14.-15. november)
  • Landerapporter om vores landes styrker og svagheder
  • Oversigt over finansieringsmuligheder i Nordeuropa.
  • Oversigt over cirkulære hubs i Nordeuropa
  • Gratis coaching (op til 4 sessioner)
  • Netværk af virksomheder i Nordeuropa

 

nyhed
CIBIP – Circular Business Camp

[Pressemeddelelse Tønder Kommune] Fremtidens faglærte fejres i Tønder

Læs mere
nyhed
CIBIP – Circular Business Camp

[Pressemeddelelse Tønder Kommune] Netværk og ny viden

Dialogmøder styrker samarbejdet mellem kommune og lokale erhverv. Tønder Kommune inviterer til fire dialogmøder, der skal styrke de lokale...Læs mere
nyhed
CIBIP – Circular Business Camp

Tønder Erhvervsråds bestyrelse

Tønder Erhvervsråd har en alsidig og stærk bestyrelse, der afspejler en bred vifte af kompetencer og brancherLæs mere

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.

Tilmeld nyhedsbrev