NyhedSkrevet: 2. maj 2024

Medlemskaber giver fordele for Tønder Erhvervsråds medlemmer

Tønder Erhvervsråds medlemskaber hos Dansk-Tysk Handelskammer og Dansk-Tysk Industri- & Handelsklub giver mulighed for deres egen medlemmer at deltage i alle deres arrangementer, hvor omdrejningspunktet er erhvervslivet i Danmark og Tyskland med fokus på økonomi, handel og politik.
Medlemskaber giver fordele for Tønder Erhvervsråds medlemmer

Dansk-Tysk Handelskammer

 

Dansk-Tysk Handelskammer er en organisation, der arbejder for at styrke handels- og forretningsforbindelser mellem danske og tyske virksomheder. De tilbyder en bred vifte af services, der kan hjælpe med at lette indgangen til det tyske marked eller understøtte danske virksomheder i deres samhandel med Tyskland.

 

Disse tjenester omfatter:

  • Markedsanalyser og markedsadgang: Assisterer virksomheder med at forstå det tyske marked gennem detaljerede markedsanalyser.
  • Juridisk og skattemæssig rådgivning: Tilbyder hjælp til at navigere i de tyske juridiske og skatteregler.
  • Netværksaktiviteter: Arrangerer events, workshops og møder, der giver medlemmerne mulighed for at netværke og skabe forretningsforbindelser.
  • Rekruttering og arbejdskraft: Hjælper med at finde kvalificeret personale i både Danmark og Tyskland.

 

Her ses de aktuelle arrangementer på Dansk-Tysk Handelskammer webside:

Events – Vær med til vores arrangementer. (handelskammer.dk)

 

Dansk-Tysk Industri- og Handelsklub

Dansk-Tysk Industri- og Handelsklub fungerer som et netværk for virksomheder, der er interesserede i dansk-tysk handel. Denne klub fokuserer mere på at være et forum for udveksling af ideer og erfaringer mellem medlemmerne, som hovedsageligt er erhvervsledere og beslutningstagere.

Fordelene ved at være medlem af Handelsklubben inkluderer:

  • Netværksmøder og events: Tilbyder regelmæssige møder, hvor medlemmer kan udveksle erfaringer og få ny indsigt.
  • Informationsdeling: Medlemmer får adgang til relevant information om handelsforhold, markedsudviklinger og politiske forhold, der kan påvirke handel mellem Danmark og Tyskland.
  • Faglige præsentationer og gæstetaler: Arrangementer med indsigtsfulde præsentationer fra førende eksperter inden for forskellige erhvervsrelaterede områder.

 

Her ses de aktuelle arrangementer på DTIH – Dansk Tysk Industri og Handelsklub webside:

Arrangementer – DTIH

Hvilke fordele giver det medlemmerne

Begge organisationer tilbyder væsentlige ressourcer for enhver virksomhed, der ser potentiale i at udvide deres aktiviteter til eller fra Tyskland, eller som ønsker at styrke eksisterende forbindelser på tværs af de to lande.

Tønder Erhvervsråd samarbejde og medlemskab af disse organisationer åbner op for nye muligheder og ressourcer til støtte for Tønder Erhvervsråds aktive medlemmer og derigennem for Tønder Kommunes lokale virksomheder, der ønsker at udvide internationalt, specielt inden for EU.

 

Weblinks:

www.handelskammer.dk

www.dtih.dk

Har du spørgsmål?

Skriv eller ring til os.

Medlemskaber giver fordele for Tønder Erhvervsråds medlemmer

Lewis C. Bardt

nyhed
Bæredygtig forretningsudviklingshjulet® C-Value®

Bæredygtig forretningsudvikling, Sustainability Waste

I gennem mange år har organisationerne arbejdet med at effektivisere. Få mere ud af den samme indsats. Arbejde smartere,...Læs mere
nyhed
Medlemskaber giver fordele for Tønder Erhvervsråds medlemmer

[Pressemeddelelse] – Ny partner i ARKKON

ARKKON arkitekter udvider ejerkredsen med en ny partner.Læs mere
nyhed
Medlemskaber giver fordele for Tønder Erhvervsråds medlemmer

Samarbejde om produktion af videoer til eRural-projektet

Tønder Erhvervsråd og Vores Marsk samarbejder med flere lokale partnere om Interreg-projektet eRural, hvor 15 videoer om e-bio-business skal...Læs mere

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.

Tilmeld nyhedsbrev