Fødevarehuset, Vores Marsk

Vores Marsk er et fødevarehus med fokus på lokale producenter og råvarer. Vi er din lokale butik, partner og netværk.

Vores Marsk

Vores Marsk

Fødevarehuset Vores Marsk er et samlingssted for fødevarer langs Vadehavet. Gennem synlighed og samarbejde styrker vi udbuddet af lokale fødevarer, lokal madkultur og naturoplevelser

Vores Marsk har til formål at medvirke til skabelsen af flere arbejdspladser indenfor fødevareerhvervet samt grobund for flere iværksættere langs Vadehavet. Den afledte effekt af indsatsen vil skabe flere bæredygtige oplevelser med fokus på fødevarer og madkultur, samt medvirke til et øget udbud af fødevarer til lokale og turister.

Vores Marsk har derfor en opgave i at synliggøre og formidle lokale fødevarer og oplevelser, der har fokus på fødevarer og madkultur overfor både erhvervet, lokale forbrugere og turister.

Tønder Erhvervsråd har ansvaret og den daglige ledelse af Fødevarehuset Vores Marsk.

Vores Marsk er iværksat med midler fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelses decentrale erhvervsfremmemidler. Der er bl.a. givet tilskud til projektopstart, formidling og erhvervsudvikling.

Vores Marsks fokusområder

Hos Vores Marsk koncentrerer vi os hovedsageligt om 3 ting: Vores butik, events og forretningsudvikling

I vores butik finder du et udvalg af lækre produkter fra lokale producenter, og vi forsøger hele tiden at udvide både sortimentet og producentlisten.

Vores Events afholdes i samarbejde med vores partnere med et fokus på både salg af fødevarer og fødevareoplevelser samt formidling af egnsretter og vore madkultur.

Vores forretningsudvikling består i at hjælpe vores partnere med at videreudvikle deres virksomheder, som alle har det til fælles, at de beskæftiger sig med fødevarer.

nyhed
Vores Marsk

Nyt netværk sætter skub i mindre virksomheder

I 2024 åbner Tønder Erhvervsråd nemlig dørene op for SMALLBusiness Netværk ’24, og fokus er blandt andet på salg,...Læs mere
nyhed
Vores Marsk

Stort grænseoverskridende projekt skal gavne arbejdskraften i Tønder

Projekt- og netværkspartnere ankom fra hele grænseregionen, da Tønder Erhvervsråd for nyligt var vært for opstartsmødet for et nyt,...Læs mere
2 uger siden
Vores Marsk

Vi stiller skarpt på uddannelse og arbejdskraft

Som noget nyt vil vi i 2024 i perioder skiftevis sætte fokus på vores indsatsområder, så der kan dannes...Læs mere

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.

Tilmeld nyhedsbrev