EventDette event har fundet sted.

Eksport via partnerskaber

Eliteforløb for dig der vil salg gennem partnerskaber (distributør, agent og forhandler), og dig som er nysgerrig på og gerne vil gøre dette delvis i en digital kontekst.

Eksport via partnerskaber

Dette eliteforløb kalder på virksomheder, som har erfaringer med eksport, men som har brug for en mere strategisk, struktureret og planlagt tilgang til eksport. Det kan være fordi du ønsker at gå målrettet efter at igangsætte eksport til et nyt marked eller fordi du generelt ønsker at få professionaliseret jeres tilgang til et, flere eller de markeder, som du er på. Vi kommer godt omkring alle de centrale dele i virksomhedens forretningsmodel for eksport og laver en plan for, hvor du som virksomhed får endnu mere succes med eksport.

Dit Eksport Booster forløb består af 6 master classes, som giver dig indsigt, inspiration, teoretiske og praktiske modeller og værktøjer, dialog med ligestillede samt en gennemgående facilitator, der samlet gør det muligt for dig, at få skabt en effektiv og stærk forretningsmodel og forretningsplan for din videre udvikling som eksportvirksomhed.

Facilitator: Karsten Vind

Karsten vil holde ”den røde tråd” i et forløb med bidrag fra en række eksperter og erfarne rådgivere. Karsten er særdeles erfaren i denne rolle fra lignende forløb for SMV’ere både indenfor eksport, salg og forretningsudvikling

Karsten er partner i Pluss Leadership.

Læs mere og tilmeld dig eventen her

Dette event har fundet sted. Se kommende events her

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.