NyhedOpdateret: 20. maj 2022

Tønder for evigt

Vil du eller din virksomhed støtte op om projektet, der skal eksponere Tønder Kommune og samtidig øge bosætningen?

STV Production og TV SYD er gået sammen om at producere en fiktionsserie, der udspiller sig i Tønder, og der mangler kun en sidste sum på kr. 200.000 for at kunne gå i produktion.

Serien er en komedie i otte afsnit á ti minutter målrettet yngre kvinder (29-34år) og handler om at lære at stå ved dén, man er og favne de nære værdier. Serien tager udgangspunkt i den vigtige tematik om livet på de sociale medier og er en kærlighedserklæring til hverdagslivet i al sin uredigerede uperfekthed.

Tønder for evigt

I tråd med TV SYDS formål om at afdække og formidle det gode provinsliv handler serien om et ungt par, der har valgt Tønder til, og om hvordan det sted vi kommer fra former vores liv og identitet. Det er målet, at fiktionsprojektet konkret skal skabe positiv opmærksomhed for området og dermed på sigt øge bosætningen. Vi tror på, at kampagner og gode tiltag med fordel kan suppleres af en dramaserie, fordi vi med fiktion kan italesætte tabuer og dermed starte samtalen om, hvad ‘det gode liv’ egentlig er. Vi er opmærksomme på de udfordringer flere kommuner i TV SYDs sendeområde har med at tiltrække nye borgere, og serien er et af flere tiltag for at skabe opmærksomhed om, hvad disse kommuner har at tilbyde. Vi vil således også lave nyhedsindhold både til digitale platforme og flowtv omkring serien, så der bliver et generelt fokus på bosætningsmulighederne. Og vi har planer om at bruge serien som frontfigur i en kommende markedsføringskampagne af TV SYD.

STVs fiktionsserier tager afsæt i grundig journalistisk research med inddragelse og medskabelse som omdrejningspunkter. Det er alfa-omega at portrætter og miljøer og karakterer opleves troværdige og autentiske, hvorfor vi ønsker at indgå i tætte samarbejder med det lokale erhvervs- og kulturliv omkring tilblivelsen af serien samt – selvfølgelig – med målgruppen selv.

Publicering

Serien skal vises på TV SYD om lørdagene i vinter/forår 2023. Derudover vil den blive tilgængelig på TV SYDs gratis streaming app, TV SYD PLAY, og – såfremt et verserende rettighedsspørgsmål afklares i tide – på TV 2 Play. TV SYD udgav i 2019 og 2020 fiktionsserien GG Horsens i samarbejde med Horsens Kommune og Cocio, målrettet det helt unge publikum, og har på de i alt tolv afsnit, der er tilgængelige, haft godt 6 mio visninger. Indholdet kommer bredt ud og det vil også være tilfældet for den nye serie, hvor det er ønsket også at publicere serien på YouTube og dermed øge seriens potentiale for at nå et større publikum i hele Danmark.

Finansiering

Serien er finansieret af Den Jyske Kunstfond (150.000 kr), Tønder Kommune (300.000 kr), Den Vestdanske Filmpulje (600.000 kr) og TV Syd (1.500.000 kr), og vi mangler kun en sidste mindre sum på kr. 200.000 for at kunne gå i produktion. Vi håber derfor meget, at I har mulighed for at støtte projektet med et bidrag og hjælpe os i mål. Alle beløbsstørrelser modtages med stor taknemmelighed. Vi kan tilbyde forskellige former for synlighed (kreditering på rulleteksten, produkt placering og/eller medvirken) alt efter jeres ønsker.

Tidsplan

Januar-juni 2022: udvikling, manus, finansiering

Juli-september 2022: forproduktion

September-oktober 2022: indspilning

Oktober-november 2022: postproduktion

December 2022: levering til TV SYD

Januar-februar 2023: udsendelse TV SYD

Deadline

Da vi har brug for at lukke kontrakter med skuespillerne inden sommerferien, er vi tæt på deadline for at opnå finansieringen. Det vil derfor være fantastisk, hvis vi kan få svar inden udgangen af maj.

 

Læs projektets synopsis her.

 

De første 5.000 kr. af de 200.000 er samlet ind på nuværende tidspunkt.

Kontakt Erhvervsdirektør, Peter Engel-Andreasen, nedenfor og hør mere om mulighederne for at støtte projektet.

Støttedonationer kan derudover overføres direkte til TVSyd: Reg. Nr. 7040 Konto nr. 000 1609 824

Har du spørgsmål?

Skriv eller ring til os.

Peter Engel-Andreasen

Peter Engel-Andreasen

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.