Medlem til medlem

Gratis workshop "konvertering af kvalitetsomkostninger til bundlinje"

Dårlig kvalitet koster typisk 10-15% af din omsætning

Gratis workshop

Har du en typisk produktionsvirksomhed, der fremstiller produkter i serie af varierende størrelser er et godt bud, at du har omkostninger til dårlig kvalitet svarende til et sted imellem 10 og 15 % af din omsætning – for mange SMV’er svarende til ca. 8-10 Mill. Kr. du i stedet for at smide ud, kunne have haft på bundlinjen.

Tænker du nu- det er ikke i min forretning det foregår, vi har stort set ingen kvalitetsproblemer og bruger heller ikke rigtigt nogen omkostninger relateret til dårlig kvalitet; så er du jo heldig og kan trygt kaste dig over andre opgaver.

Er du derimod en af de mange, der har kundereklamationer, der budgetterer med – og betaler garanti forpligtigelser, der jævnligt må udstede en kunde-dekort, eller har medarbejdere som sorterer og reparer frafald i produktionen, ja så er du en af de heldige der med lidt hjælp kan hente en del af 8-10 Mill. der ligger og venter på at blive samlet op, og konverteret til bundlinje resultat.

Tilbud til medlemmer:

Jeg tilbyder en gratis ½ dags workshop på din virksomhed med dig og din ledergruppe, hvor vi ser på jeres muligheder for at konvertere kvalitetsomkostninger til bundlinje, typisk med udgangspunkt i jeres erfaringer og data i måtte ha’ til rådighed. Workshoppen koster således udelukkende jeres tid og en kop kaffe eller to, resten er gratis.

Kontaktoplysninger:

Kontakt mig for en uforpligtende snak, og så tager vi den derfra. 

Kontaktoplysninger:
Michael V. Nielsen
Popsensgade 7, 6270 Tønder
Mobil: +45 29278330
Mail: [email protected]

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.