NyhedSkrevet: 23. september 2021

Netværksmøde i ErhvervSyd om markedsføring og SoMe på Højer Designefterskole

Fokus på viden i brugen af SoMe som markedsførings værktøj og hvordan man begår sid bedst på de sociale medier med vægt på værdiskabende aktiviteter.
Netværket Erhverv Syd har den 10. september 2021 afholdt netværksmøde med fokus på de sociale medier som markedsføringsværktøj. Det blev afholdt på Højer Designefterskole i Højer, hvor Rikke Hansen, underviser og tovholder i Innovation & Grafisk design gav os et kvalificeret og grundigt indblik i en verden med mange spændende muligheder.

Netværksmøde i ErhvervSyd om markedsføring og SoMe på Højer Designefterskole

25 forventningsfulde repræsentanter fra erhvervslivet, iværksættere og konsulenter fik en dybere gennemgang af fokusområder omkring det univers på sociale medier, og hvad man helt konkret skal være opmærksom på, når man anvender fx facebook og instagram, som et markedsførings medie.
”Det var et rigtig fint arrangement, hvor vi fik god inspiration til at arbejde mere kvalificeret med indlæg og oplæg på fx facebook og Instagram, som kan nå ud til rigtig mange af vores kunder. Vi kom rundt om hvordan vi anvender tekst, billeder og materiale som i højere grad skaber værdi end bare løbende daglige opslag. Vi blev inspireret af hvordan vi som mennesker opfatter budskaber både i tekst, farver og billeder, siger Niels C. Høyer, partner i Tønder Revision.

ErhvervSyd netværk
Erhverv Syd er et fælles erhvervsnetværk, hvor vi tilbyder virksomheder i Tønder kommune årlige netværks arrangementer som primært er morgenmøder rundt i hele kommunen. Vi samarbejder bl.a. med de lokale erhvervsforeninger og TMT og har faglige emner og netværk som formål, siger Erhvervskonsulent Amit Mozumdar fra Tønder Erhvervsråd.

Har du spørgsmål?

Skriv eller ring til os.

Amit Mozumdar

Amit Mozumdar

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.