NyhedSkrevet: 29. juli 2021

Iværksættter-prisvinderne 2020 – Legeskum

Snart er det tid til, at vores årlige Awardshow skal i gang igen.

Forberedelserne er så småt i gang, og derfor har vi valgt at skrue tiden tilbage til sidste år. Vi har hørt nogle af vinderne, hvordan prisen har ændret noget for dem efterfølgende. Den første er legeskum.

Iværksættter-prisvinderne 2020 – Legeskum

Legeskum – et tumleunivers af skumklodser fra Østerby, vandt Iværksætterprisen til vores Awardshow i 2020. Legeskum er en virksomhed, der skaber et univers for leg og læring til børn i alle aldre. Bag Legeskum står parret Anita og Lars Detleffsen. De er forældre til 4 børn i alderen 0 -10 år. Børnene er også en del af virksomheden, da det er børnene der afprøver Legeskummet, og er fotomodeller når der skal tages fotos. Virksomheden blev hurtig større. Lageret flyttede fra hovedhuset til stalden, og efterfølgende videre ud i laden.

Online-salget og det hurtigt voksende kendskab til produkterne og brandet, har haft afgørende betydning for virksomheden. Med en fordobling af salget mærker man klart, at tumlemøblerne er populære. Legeskum producerer ikke bare til private, men også til kommunale institutioner.

– At modtage den her pris er jo en kæmpe anerkendelse og et skulderklap for de resultater, som vi har skabt sammen. Det varmer rigtig meget. Især når vi dagligt bruger rigtig mange timer – weekendtimer, aftentimer og familietimer – på Legeskum. Det giver blod på tanden og fornyet energi til at fortsætte, lød det fra en rørt Anita Detleffsen da de modtog prisen i november 2020.

Lars og Anita har løbende gjort brug af den vejledning og de services, der tilbydes i Tønder Erhvervsråd.

De har været en rigtig god hjælp, og vi har fået vejledning på de punkter, som vi har manglet svar på. Så det har været rigtig godt at have en sparringspartner også løbende i processen.

Det har prisen betydet for dem
Det første det første der falder Lars ind på spørgsmålet om hvad prisen har betydet er:
– Det har jo givet en større lokal synlighed. Vi har fået flere lokale henvendelser, både fra institutioner og private borgere. Nogle har gerne villet se vores udvalg af produkter, siger Lars Detleffsen og fortsætter
– Lokalkendskab er vigtigt, det gør os mere synlige. Og nu når vi i løbet af dette år åbner et showroom, så er det jo vigtigt at kunne finde os.

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.