NyhedOpdateret: 21. januar 2021

Vinderen af Iværksætterprisen'20 er Legeskum

Iværksætterprisen tildeles en virksomhed, der har haft modet til at etablere eller har overtaget en virksomhed i Tønder Kommune inden for de 3 seneste kalenderår. Virksomheden har udvist bemærkelsesværdigt engagement, initiativ og er med til at fremme iværksætterkulturen i kommunen. Det var et stærkt kandidatfelt, der var bragt i spil, men Tønder Erhvervsråds medlemmer har stemt og bestemt. Vinderen af Iværksætterprisen’20 er Legeskum, der drives af Anita og Lars Detleffsen.

Vinderen af Iværksætterprisen'20 er Legeskum

Medlemmerne i Tønder Erhvervsråd har stemt om, hvem af de tre finalister, der skulle vinde Iværksætterprisen’20. Tønder Erhvervsråd kan nu afsløre, at medlemmerne har stemt på Legeskum, som vinder af Iværksætterprisen’20. Legeskum sælger motoriske legemoduler, som understøtter barnets aktivitet og styrker deres motoriske færdigheder gennem leg.

Der er ingen tvivl om, at de har gjort det rigtig godt og har fortjent at vinde Iværksætterprisen’20. Vi har fulgt dem lige siden de startede og til der, hvor de er i dag. Det er en rigtig flot rejse, som de har været og stadig er på. Iværksætterprisen er jo en hyldest til iværksættere i hele kommunen, og Legeskum er en positiv iværksætterhistorie, der kan være en inspiration for andre til at starte deres iværksættereventyr, lyder det fra Jesper Monsrud, iværksættervejleder og – konsulent i Tønder Erhvervsråd.

Det var nogle rørte prismodtagere, der fik overrakt erhvervsprisen på deres ejendom i Østerby.

At modtage den her pris er jo en kæmpe anerkendelse og et skulderklap for de resultater, som vi har skabt sammen. Det varmer rigtig meget. Især når vi dagligt bruger rigtig mange timer – weekendtimer, aftentimer og familietimer – på Legeskum. Det giver blod på tanden og fornyet energi til at fortsætte, lyder det fra en rørt Anita Detleffsen.

Fremtiden bringer på en udvidelse

Online-salget og det hurtigt voksende kendskab til produkterne og brandet har haft afgørende betydning for virksomheden. Med en fordobling af salget i marts måned mærker man klart, at tumlemøblerne er populære, og fremtiden bringer derfor en udvidelse med sig.

Vi skal udvide lidt både kapacitetsmæssigt i forhold til lager og vores produktsortiment, men også i forhold til det antal hænder vi har. De timer, som vi lægger i det og har gjort her de sidste år gør, at vi ikke kan klare det selv mere, lyder det fra Lars Detleffsen.

Lars og Anita har løbende gjort brug af den vejledning og de services, der tilbydes i Tønder Erhvervsråd.

De har været en rigtig god hjælp, og vi har fået vejledning på de punkter, som vi nu har manglet svar på. Det har været rigtig godt at have en sparringspartner også løbende i processen, konstaterer Lars.

Stolte og taknemmelige prisvindere

At prisvinderne er meget ydmyge og glade for den opbakning og anerkendelse, medlemmerne har vist dem, hersker der ikke nogen tvivl om.

Vi vil gerne sige en kæmpe tak til alle medlemmer i Tønder Erhvervsråd for at have givet en stemme vores vej, det betyder rigtig meget for os, lyder det fra en meget berørt og taknemmelig Anita.

>> Se videoen fra prisoverrækkelsen hos Legeskum 

Har du spørgsmål?

Skriv eller ring til os.

Jesper Monsrud

Jesper Monsrud

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.