Vejledning og sparring til Iværksættere

Vejledning og sparring til Iværksættere

Har du en god ide eller bare mod på big business?

Vi hjælper dig med at gøre din idé til virkelighed.

Få vejledning og sparring på din forretningsidé og konkrete kontakter til brugbare rådgivninger. Det handler om at holde fokus på din idé og professionalisere den, så den kan vokse sig til en solid og indbringende forretning.

Det vil vi rigtig gerne hjælpe dig med!

En af vores styrker er vores store netværk, som vi bringer i spil for at hjælpe dig godt i gang eller løfter din virksomhed til næste niveau. Vi et stærkt erhvervsrådgiverkorps med en række forskellige rådgivere, som vi gerne kobler dig sammen med. Du kan få adgang til rådgiverne ved at hente et værdikort hos os, hvor du får adgang til gratis iværksættervejledning gennem vores erhvervsrådgiverkorps.

Kontakt Jesper for en god snak
 • Idéklubben

  Idéklubben er et tilbud for dig, som iværksætter, til at pleje dit netværk med ligesindede folk. Idéklubben er fællesskab for iværksættere af iværksættere og har sin egen facebook side, der drives af en række lokale iværksættere.

  Besøg Idéklubben på facebook
 • Tilbud for vores ”unge iværksættere”

  Tønder Erhvervsråd og MIND FACTORY by ECCO har indgået et samarbejde under navnet Business Young. Et initiativ, der skal løfte iværksættermiljøet i Tønder kommune med et særligt fokus på morgendagens unge iværksættere. Business Young hjælper dig med at opnå dine iværksætterdrømme.

  Læs mere om Business Young
 • Erhvervsrådgiverkorpset

  Erhvervsrådgiverkorpset er et tilbud til dig om et indledende uvildig rådgivningsmøde. Takket være rådgivernes kompetencer bliver du, som virksomhedsejer, afklaret og får rådgivning i forhold til din konkrete situation i nuværende COVID19 krise.

  Læs mere
 • Grøbleriet

  Grøbleriet er et samlingssted, hvor erhvervsdrivende kan skabe og udvikle oplevelser og services til gæster og turister i Tøndermarsken. Du kan som iværksætter få en kontorplads i Grøbleriet og blive en del af et spændende kontorfællesskab.

  Få en kontorplads i Grøbleriet
 • En iværksætter med bid tog fat i Tønder Erhvervsråd

  En iværksætter med bid tog fat i Tønder Erhvervsråd

  En idé, et mod og et spring, det var i store træk sådan iværksætter, Pawel Markiewicz, startede sin virksomhed Rensehaj – et kørende renseservice som tilbyder vask og kosmetisk bilpleje til...

  Læs case storie

  Rensehaj

  Vejledning og sparring til Iværksættere

  Jesper Monsrud

  Rådgivning er ikke kun et spørgsmål om hjælp.

  Iværksættervejleder Jesper Monsrud vil altid vejlede og hjælpe dig ud fra dine behov og vil trække på den ekspertise, der passer bedst til din situation.

  Tilmeld dig erhvervsnews

  Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.