Vejledning og sparring til Iværksættere

Vejledning og sparring til Iværksættere

Har du en god ide eller bare mod på big business?

Vi hjælper dig med at gøre din idé til virkelighed

Få vejledning og sparring på din forretningsidé og konkrete kontakter til brugbare rådgivninger. Det handler om at holde fokus på din idé og professionalisere den, så den kan vokse sig til en solid og indbringende forretning.

Det vil vi rigtig gerne hjælpe dig med!

En af vores styrker er vores store netværk, som vi bringer i spil for at hjælpe dig godt i gang eller løfter din virksomhed til næste niveau. Vi er et stærkt erhvervsrådgiverkorps med en række forskellige rådgivere, som vi gerne kobler dig sammen med. Du kan få adgang til rådgiverne ved at hente et værdikort hos os, hvor du får adgang til gratis iværksættervejledning gennem vores erhvervsrådgiverkorps.

Kontakt Steen for en god snak
 • Grøbleriet

  Grøbleriet er et samlingssted, hvor erhvervsdrivende kan skabe og udvikle oplevelser og services til gæster og turister i Tøndermarsken. Du kan som iværksætter få en kontorplads i Grøbleriet og blive en del af et spændende kontorfællesskab.

  Få en kontorplads i Grøbleriet
 • Sælg for helvede!

  Mange iværksættere efterspørger vejledning i salg. I denne podcast med over 60 afsnit giver Leon Birdi dig flere gode råd til, hvordan du kan forbedre dit salg.

  Leon Birdi er en af Danmarks mest respekterede undervisere i salg, og med denne podcast, så kan du blive klædt på til, hvordan du kan få din virksomhed op på næste niveau i forhold til salg.

  Find podcasten her

 • En iværksætter med bid tog fat i Tønder Erhvervsråd

  En iværksætter med bid tog fat i Tønder Erhvervsråd

  En idé, et mod og et spring, det var i store træk sådan iværksætter, Pawel Markiewicz, startede sin virksomhed Rensehaj – et kørende renseservice som tilbyder vask og kosmetisk bilpleje til...

  Læs case storie

  Rensehaj

  Vejledning og sparring til Iværksættere

  Tønder Erhvervsråd

  Rådgivning er ikke kun et spørgsmål om hjælp.

  Iværksættervejleder Steen Bjerring vil altid vejlede og hjælpe dig ud fra dine behov og vil trække på den ekspertise, der passer bedst til din situation.

  Tilmeld dig erhvervsnews

  Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.

  Tilmeld erhvervshus