NyhedSkrevet: 7. juni 2022

Invitation til spørgeskemaundersøgelse om ladestandere og elbiler

Invitation til spørgeskemaundersøgelse om holdninger til elbiler og behovet for ladestandere blandt virksomheder i Tønder Kommune:

Invitation til spørgeskemaundersøgelse om ladestandere og elbiler

Tønder Kommune er i gang med at undersøge behovet for ladeinfrastruktur i kommunen til elbiler. Som en del af dette arbejde gennemføres en spørgeskemaundersøgelse blandt kommunens virksomheder.
Vi ønsker at afdække, om og hvor langt virksomhederne i Tønder Kommune er kommet med at etablere ladestandere til medarbejdere og kunder samt konvertere nuværende fossildrevne bilflåder til el.

Spørgeskemaet består af 15 korte spørgsmål og burde ikke tage mere end 10-15 minutter at besvare. Deadline for besvarelse af spørgeskemaet er 17. juni 2022.

Resultaterne vil efterfølgende blive brugt i en intern planproces i Tønder Kommune og vil ikke blive gjort offentligt tilgængelige. Data vil efter projektet blive slettet.

Vi håber meget, at din virksomhed vil tage sig tid til at besvare spørgeskemaet.

Spørgeskemaet findes her: https://surveys.ramboll.com/LinkCollector?key=N93L6EWTJK9N

Eventuelle spørgsmål til spørgeskemaet kan sendes til vores rådgiver på strategiarbejdet: Rambøll ved Maja Sig Vestergaard, 5161 1137, [email protected]

Hent teksten i PDF-udgave her

Med venlig hilsen
Karsten Hagel Jensen
Chefkonsulent
Teknik og Plan
Tønder Kommune

Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger her
Her kan du også læse om dine rettigheder som registreret hos os, og hvordan du kontakter vores databeskyttelsesrådgiver.

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.