NyhedOpdateret: 1. marts 2023

Hjerteredderkursus hos Tønder Erhvervsråd

Hele Tønder Erhvervsråd og Vores Marsk samledes for at gennemføre Hjerteforeningens hjerteredderkursus.

Hjerteredderkursus hos Tønder Erhvervsråd

Der blev trykket i takt til Queen’s “Another one bites the dust” og Beegee’s “Staying alive”, da der i Digegrevens Hus blev gennemgået træning i hjertelungeredning. For nogle var det nyt, og for andre var det en god genopfriskning i hjertelungeredning.

Med en overlevelsesrate ved hjertestop i Danmark på 10%, er det de første minutter, der er vigtigst – hjertelungeredning inden for de første 3-5 minutter kan nemlig øge overlevelseschancen til 50-70%. Derfor er det også en utrolig vigtig viden og evne at være i stand til at bistå, skulle det værste ske. Kombineret med det fantastiske hjerteløberprogram, hvor frivillige i hele Danmark modtager en alarm, hvis der sker et hjertestop tæt på deres lokation, kan hjertelungeredning bogstavelig talt redde liv. Efter alarmen ved hjerteløberen, hvor der findes en hjertestarter, så de hurtigt kan nå frem og hjælpe yderligere.

Hvis din virksomhed også vil blive klogere på hjertelungeredning, så kan du bestille et gratis kursus hos hjerteforeningen her: Bestil kursus

 

 

Har du spørgsmål?

Skriv eller ring til os.

Mette Drøhse Petersen

Mette Drøhse Petersen

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.

Tilmeld erhvervshus