NyhedSkrevet: 16. november 2022

FRA VERDENSMÅL TIL HVERDAGSMÅL – EN VELOVERSTÅET 3. WORKSHOP

Onsdag d. 09.11.22 havde vi igen fornøjelsen af at kunne invitere de engagerede virksomheder i projektet ”Fra verdensmål til hverdagsmål” til workshop i Skærbækcenteret. Denne gang med fokus på kommunikation.

FRA VERDENSMÅL TIL HVERDAGSMÅL – EN VELOVERSTÅET 3. WORKSHOP

Anden sparring

Siden anden workshop i oktober har alle de deltagende virksomheder også været igennem deres anden 1-1 sparring. Her har virksomhederne stolt kunne præsentere deres fremskridt og sparre med konsulenterne om deres udfordringer og det videre arbejde med deres initiativer. Alle virksomhederne er kommet rigtig godt i gang med arbejdet omkring verdensmålene, og flere har allerede kunne fremvise flotte resultater og innovative initiativer.

Kommunikativ spændende workshop

Dagens workshop var den tredje i en række af fire, og denne gang var der fokus på kommunikationen. Programmet startede ud med et spændende oplæg af Nana Balle fra virksomheden Kontekst Kommunikation, der fortalte om, hvordan man kan bruge kommunikation internt og eksternt i forbindelse med arbejdet om verdensmålene. Derudover havde hun også flere relevante modeller og eksempler med, som kan hjælpe virksomhederne, når de skal ud og kommunikere om deres arbejde og fremskridt med verdensmålene.

Efterfølgende var det virksomhedernes tur til at arbejde lidt med deres kommunikation. Her blev de blandt andet bedt om at gøre sig tanker om, hvad de gerne vil opnå med deres kommunikation, hvordan de kan motivere deres medarbejdere til at tænke mere grønt via internkommunikation, og hvordan de kan gøre opmærksomme på deres arbejde med verdensmålene gennem ekstern kommunikation. Undervejs fik virksomhederne også mulighed for at hente ny inspiration ved at gå rundt og se hinandens arbejde og sparre omkring, hvilke overvejeler og tanker de andre virksomheder har gjort sig.

Mads F. Mølgaard fra Kjelkvist A/S fortæller om 3. workshop:

Arbejdet med at gøre FN’s Verdensmål til Hverdagsmål omsætter mål til handlinger. Oplæg fra workshop 3 om ’Hvorfor kommunikerer Verdensmål’ har givet redskaber til, hvordan og i hvilken form Kjelkvist A/S kan formidle vores rejse med FN’s Verdensmål.

Forløbet er gjort muligt med midler fra Tønder Energi- og Miljøfond

Har du spørgsmål?

Skriv eller ring til os.

Nick Brodersern

Nick Brodersern

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.