NyhedSkrevet: 16. november 2022

Finalisterne til Iværksætterprisen’22 er fundet

Dommerjuryen for Iværksætterprisen’22 har fundet de 3 finalister, der skal dyste om en sejr d. 29. november til Erhvervslivets Prisuddeling. Iværksætterprisens jury består i år af Zaza Hamann fra Marsk Camp A/S, Hans Toksvig fra Toksvig Rådgivning ApS og sidste års prisvinder Claus Norlyk fra Norlyk Destilleri.

 

 

Finalisterne til Iværksætterprisen’22 er fundet

Iværksætterprisen tildeles en virksomhed, der har haft modet til at etablere virksomhed eller har overtaget en virksomhed i Tønder Kommune inden for de 3 seneste kalenderår, og som har udmærket sig positivt inden for iværksætteriets ædle kunst.

Finalisterne til Iværksætterprisen’22 er:

Prisen uddeles til den iværksætter, som har udvist bemærkelsesværdigt engagement og initiativ, og er med til at fremme iværksætterkulturen i kommunen. Virksomheden er en igangsætter, der måske ikke altid kun har egen vinding for øje, men tænker i helheder og har overskud til at gøre noget, der er til gavn for fælleskabet.

Virksomheden er en rollemodel, der med sit eksempel og drivkraft kan være med til at skubbe ligesindede ud over rampen og i gang med iværksætterdrømmen. Personen/virksomheden viser vovemod og besidder et innovativt mind-set, der er med til at drive virksomheden mod succes.

HUSK at du som medlem af Tønder Erhvervsråd har stemmeret til prisuddeling og kan være med til at sætte dit præg på, hvem der skal vinde årets iværksætterpris. Hvis du ikke allerede er tilmeld, kan du gøre det her

Har du spørgsmål?

Skriv eller ring til os.

Rie Holm Madsen

Rie Holm Madsen

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.