Eventtorsdag den 23. sep. 2021 Kl. 8:00, Kolding

Informationsmøde om SMV: virksomhedsprogrammet

Skal du have del i 600 millioner kr. til SMV’er? Så er muligheden her nu, hvor regeringen har lanceret et ambitiøst virksomhedsprogram for genstart af SMV’er ovenpå Covid-19 krisen.

Informationsmøde om SMV: virksomhedsprogrammet

Kom og hør hvordan din virksomhed kan få økonomisk hjælp til vækst- og forretningsudvikling, grøn og digital omstilling, internationalisering samt indkøb af konkret teknologi, produktionsudstyr og software mv. Morgenmødet klæder dig på, så du er klar til at søge tilskud til din virksomhed. Du får viden og konkret vejledning til, hvordan du gør, og du kan tale med DI og erhvervshusets konsulenter.

Morgenmødet finder sted torsdag d. 23. september fra kl. 8-10 på Koldinghus (Kirkesalen). Der er mulighed for parkering i Staldgården. Mødet laves i samarbejde mellem DI og Erhvervshus Sydjylland.

Der er morgenmad fra kl. 7.30. Programmet starter kl. 8 med inspiration og viden. Fra ca. kl. 9.15 står erhvervshuset og DI til rådighed med konkret sparring, og der er mulighed for at netværke over en forfriskning.

Program:

Hvad er SMV virksomhedsprogrammet, og hvad kan du bruge det til? Velkomst v/ CEO Jacob Chr. Nielsen, Erhvervshus Sydjylland og fagleder Jes Lerche Ratzer, Regional Erhvervsfremme, DI.

Sådan har Envotherm A/S givet corona-krisen baghjul: en sønderjysk succeshistorie om at tænke ud af boksen, når krisen rammer.
v/ adm. direktør Vibeke Svendsen. Med en forretningsmodel der fokuserer på udlejning fremfor investering og et stærkt fokus på cirkularitet og bæredygtighed, har Envotherm A/S åbnet døre i ind- og udland på nye og innovative måder. I 2020 vandt de DI Sønderjyllands initiativpris.

Hvad kan du få tilskud til, og hvordan gør du konkret, når du vil søge?
v/ projektchef Andreas Cæsar Møller Jensen, Erhvervshus Sydjylland. Forstå virksomhedsprogrammets fire spor: SMV:Digital, SMV:Grøn, SMV:Vækstpilot og SMV:Eksport.

Hvordan kan du få fodfæste på nye markeder?
v/ konsulent Ateebah Hadeel Chaudhry, DI International Business Development. Networking med mulighed for at tale med erhvervshusets forretningsudviklere og DI’s medarbejdere.

Arrangementet er forbeholdt SMV virksomheder. Deltagelse er gratis efter først-til-mølle.

Kort om programsporene:

SMV:Digital indeholder tilskudsvouchers til køb af rådgivning omkring digital omstilling; desuden indeholder programmet en række kompetenceudviklingsmuligheder samt mulighed for tilskud til investering i udstyr, maskiner, software mv. Tilskudsvouchers op til 250.000 kr.

SMV:Grøn indeholder vouchers til rådgivning, kompetenceudvikling og investeringer i udstyr, maskiner mv. som understøtter jeres grønne udvikling. Tilskudsvouchers op til 250.000 kr.

SMV:Vækstpilot indeholder mulighed for ansættelse af en ledig vækstpilot (lige fra en faglært til en højtuddannet) Vækstpiloten ansættes i 6 mdr. på ordinære vilkår – virksomheden får dækket 50 pct. af omkostninger (dog max. 15.000 kr./mdr.).

SMV:Eksport indeholder tilskud til egne eksportmedarbejdere og tilskud til en medarbejder i udlandet eksempelvis til at opbygge salgsnetværk på målmarkedet (employer of record).

Praktisk

Tid
23. sep. kl. 08:00 – 10:00

Sted
Koldinghus,
Koldinghus 1
6000 Kolding

Pris
Medlem: Gratis
Ikke-medlem: Gratis

Tilmeldingsfrist 23. sep.

Tid og sted

  • Koldinghus 1, 6000 Kolding
  • torsdag den 23. sep. 2021 Kl. 8:00

Informationsmøde om SMV: virksomhedsprogrammet

Koldinghus 1, 6000 Kolding

Tilmeld Informationsmøde om SMV: virksomhedsprogrammet

  • Koldinghus 1, 6000 Kolding
  • torsdag den 23. sep. 2021 Kl. 8:00

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.