Webinartorsdag den 11. mar. 2021 Kl. 19:30, Webinar

Et webinar hvor du bliver klogere på crowdfunding – 11. marts

Går du rundt med en god ide til en virksomhed, en bog, et kunstværk, et stykke musik, en event eller noget helt andet, så kan crowdfunding være det der skal til, for at din drøm bliver til virkelighed.

Et webinar hvor du bliver klogere på crowdfunding – 11. marts

Deltag i dette webinar hvor indehaver af Vestslesvigsk Bryghus – Hans Nørgaard giver dig gode råd og fortæller historien om, hvordan han har brugt crowdfunding til at finansiere produktudviklingen af nye øl. På webinaret kan du blive klogere på, hvordan crowdfunding kan bruges til opstartskapital, til at få solgt de første produkter, eller til at markedsføre dit koncept.

Vi har i samarbejde med Hans Nørgaard og to konsulenter, Linda Scholz fra virksomheder WeSo og Sonia Caroline Baptista fra SONIA BAPTISTA, skabt et lille ”team” for at kunne give dig et stærkt tilbud. De arbejder benhårdt, som selvstændige, med hver deres forretning, og har derfor en naturlig forståelse af din situation og behovet for at fremskaffe kapital. De tre erhvervsdrivende har hver deres kompetencer, og kan hjælpe med hver deres viden og erfaring. Du bliver præsenteret for dem og deres tilbud på webinaret.

Tøndermarsk Initiativet, Tønder Erhvervsråd og Tønder Kommune, står sammen med Booomerang om et nyt initiativ, der skal støtte det lokale erhvervsliv og iværksættere i Tønder Kommune. Med Tønder Crowdfunding er det muligt for erhvervsdrivende og iværksættere at søge finansiering til opstart og udvikling. Det er ligeledes et håb, at der igennem crowdfunding også kan opstå projekter og lokale initiativer, der understøtter aktiviteter og tilbud til borgere og besøgende.

Læs mere på: https://tondererhvervsraad.dk/crowdfunding/

Tønder crowdfunding sitet: https://www.booomerang.dk/cat/toender/

Webinaret er arrangeret af Tønder Erhvervsråd og Tøndermarsk Initiativ.

Praktisk

Webinaret er gratis. Du kan tilmelde dig via formularen.

Webinaret er sponsoreret af Tønder Erhvervsråd og Tøndermarsk Initiativet.

Tilmeldingsfrist:

Torsdag d. 11. marts 2021 kl. 17:00

Tilmeld Et webinar hvor du bliver klogere på crowdfunding – 11. marts

  • torsdag den 11. mar. 2021 Kl. 19:30

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.