Eventtorsdag den 23. mar. 2023 Kl. 10:00, Skærbæk

Business Power ’23

Sæt et stort X i kalenderen den 23. marts 2023.

Her samler vi dansk erhvervsliv om et højaktuelt tema, der taler ind i den forandring, vi lige nu oplever i verden og med lederrollen. Temaet er Ledelse i forandring.

Vores 4 indlægsholdere er nu på plads, og du kan glæde dig til at opleve:

Mia Wagner (Medstifter af Nordic Female Founders, investor og tidligere løvinde i Løvens Hule)

Martin Ågerup (Direktør, Tænketanken CEPOS)

Rane Willerslev (Direktør, Nationalmuseet)

Jens Broch (CEO, Sunset Boulevard)

Hele seansen overses og styres af vores konferencier, Mads Sandemann, chefredaktør på Jyskevestkysten.

Til Business Power ’23 får man mulighed for at blive inspireret og klogere på temaet “Ledelse i forandring”, hvor de 4 indlægsholdere vil dele ud af guldkorn og erfaringer i forbindelse med temaet.

Der er efter hvert indlæg planlagt tid til debat, hvor publikum kan stille spørgsmål.

Samtidigt er der i år lagt stor vægt på tid for de deltagende til at kunne netværke med hinanden og skabe nye forretningsforbindelse.

I år er maden inspireret af Vadehavet og Marsken og består så vidt muligt af lokale råvarer. Der er lagt op til en overflod af smagsindtryk og lækkerier, som bliver serveret i løbet af dagen.

Et vigtigt indslag, fra Business Power ’22, var, at man i år skulle invitere unge talenter med til arrangementet. For at gøre det lidt lettere, har vi indført grupperabat – dvs. jo flere billetter du køber, jo billigere bliver det.

Tag dine kollegaer under armen og køb jeres billetter til Business Power ’23 nu.

Vi ses d. 23. marts i Skærbækcentret!

Business Power ’23

Business Power er Danmarks store erhvervsevent!

Her samler vi dansk erhvervsliv om et højaktuelt tema, der bidrager til ny viden og udvider horisonter gennem spændende oplæg, debatter og netværksdialoger. Verden er i forandring, og det samme er lederrollen – temaet i 2023 er derfor Ledelse i forandring.

Business Power er et vigtigt event for direktører, ejerledere, unge talenter og andre, der brænder for og/eller arbejder i erhvervslivet, og som gerne vil så frø til nye forretningsvenskaber, nye partnerskaber og forretningsideer.

Oplev en række topledere dele ud af deres erfaringer og synspunkter, når de indtager scenen i Skærbækcentret. Det bliver et festligt og forrygende arrangement med ny viden, inspiration, god energi og mødet mellem mennesker i højsædet.

Bag Business Power står de fire sønderjyske erhvervsråd – Business Aabenraa, Haderslev Erhvervsråd, Tønder Erhvervsråd, og Sønderborg Vækstråd – der er gået sammen med UdviklingsRåd Sønderjylland om at invitere dansk erhvervsliv til Sønderjylland. Business Power henvender sig til både store og mindre virksomheder, direktører, ejerledere, unge talenter og andre, der brænder for og/eller arbejder i erhvervslivet, og som gerne vil så frø til nye forretningsvenskaber, nye partnerskaber og forretningsideer.

Vi glæder os til at se netop dig!

Tid og sted

  • Storegade 46, 6780 Skærbæk
  • torsdag den 23. mar. 2023 Kl. 10:00

Business Power ’23

Storegade 46, 6780 Skærbæk

Tilmeld Business Power ’23

  • Storegade 46, 6780 Skærbæk
  • torsdag den 23. mar. 2023 Kl. 10:00

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.

Tilmeld erhvervshus