Erhvervslokaler og - grunde

Erhvervslokaler og - grunde

Ledige erhvervsleje – og salgsmål i Tønder Kommune

Driver du erhvervsvirksomhed, er du i gang med at starte ny virksomhed eller planlægger du en udvidelse?

Her på siden finder du en oversigt over ledige lokaler, ejendomme til salg, lokale ejendomsmæglere, og du finder link til Tønder Kommunes erhvervsservice.

Hvis du overvejer at etablere virksomhed i Tønder Kommune, hjælper vi dig med få et overblik over de mange muligheder i lokalområdet. Vi har et tæt samarbejde med Tønder Kommune, hvilket bringer dig i dialog med de rette embedsmænd og politikere, og vi tager gerne den indledende dialog sammen med dig.

Hvis du overvejer at etablere virksomhed i Tønder Kommune, kan du altid tage fat i erhvervsdirektør Peter Engel-Andreasen, der vil tage hånd om din forespørgsel.

Kontakt Peter for en indledende snak
 • Ledige erhvervsgrunde hos Tønder Kommune

  Hos Tønder Kommune står Team Ejendomme under Teknik & Miljø for salg og leje af erhvervslokaler, – grunde og – ejendomme. Hvis du er interesseret i en grund, kan du blive noteret som interesseret via kommunens hjemmeside.

  Se ledige erhvervsgrunde i Tønder Kommune
 • Ledige lokaler og ejendomme til salg hos Lokale portalen

  Du kan se en oversigt over ledige lokaler og ejendomme til salg hos Lokale portalen. Tønder Erhvervsråd er ikke ansvarlig for indholdet af ovenstående link hos private udbydere og portaler, så vær derfor opmærksom på eventuelle betingelser eller priser for brugen af portalerne.

  Se ledige lokaler fra Lokale portalen
 • Ledige lokaler og ejendomme til salg hos Ejendomstorvet

  Du kan se en oversigt over ledige lokaler og ejendomme til salg hos Ejendomstorvet. Tønder Erhvervsråd er ikke ansvarlig for indholdet af ovenstående link hos private udbydere og portaler, så vær derfor opmærksom på eventuelle betingelser eller priser for brugen af portalerne.

  Se ledige ejendomme hos Ejendomstorvet
 • Ejendomsmæglere i Tønder Kommune

  Kontakt en af de lokale ejendomsmæglere i Tønder Kommune.

  Se en oversigt over ejendomsmæglere
 • Ledige kontorlokaler hos Voxeværket

  Hos Voxeværket på Alexandrinevej 1 i Tønder kan du leje flotte og nyrenoverede kontorlokaler i et professionelt miljø. Lejen inkluderer flere forskellige ting som bl.a. kaffe, fri parkering og mødelokaler.

  Fællesskab er omdrejningspunktet, men også det faktum, at møde- og undervisningsfaciliteter med op til 25 deltagere, er helt i top.

  Læs mere om Voxeværkets kontorer her
 • Erhvervslokaler og - grunde

  Peter Engel-Andreasen

  Ønsker du at etablere virksomhed i Tønder Kommune

  Overvejer du at etablere virksomhed i Tønder Kommune? Hos os får du vejledning og sparring til afdække dine muligheder og høre om styrkepositionerne i Tønder.

  Tilmeld dig erhvervsnews

  Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.