Erhvervslokaler og - grunde

Erhvervslokaler og - grunde

Ledige erhvervsleje – og salgsmål i Tønder Kommune

Driver du erhvervsvirksomhed, er du i gang med at starte ny virksomhed eller planlægger du en udvidelse?

Her på siden finder du en oversigt over ledige lokaler, ejendomme til salg, lokale ejendomsmæglere og du finder link til Tønder Kommunes erhvervsservice.

Hvis du overvejer at etablere virksomhed i Tønder Kommune, hjælper vi dig med få et overblik over de mange muligheder i lokalområdet. Vi har et tæt samarbejde Tønder Kommune, hvilket bringer dig i dialog med de rette embedsmænd og politikere, og vi tager gerne den indledende dialog sammen med dig.

Hvis du overvejer at etablere virksomhed i Tønder Kommune, kan du altid tage fat i erhvervsdirektør Peter Engel-Andreasen, der vil tage hånd om din forespørgsel.

Kontakt Peter for en indledende snak
 • Ledige erhvervsgrunde hos Tønder Kommune

  Hos Tønder Kommune står Team Ejendomme under Teknik & Miljø for salg og leje af erhvervslokaler, – grunde og – ejendomme. Hvis du er interesseret i en grund, kan du blive noteret som interesseret via kommunens hjemmeside.

  Se ledige erhvervsgrunde i Tønder Kommune
 • Ledige lokaler og ejendomme til salg hos Lokale portalen

  Du kan se en oversigt over ledige lokaler og ejendomme til salg hos Lokale portalen. Tønder Erhvervsråd er ikke ansvarlig for indholdet af ovenstående link hos private udbydere og portaler, så vær derfor opmærksom på eventuelle betingelser eller priser for brugen af portalerne.

  Se ledige lokaler fra Lokale portalen
 • Ledige lokaler og ejendomme til salg hos Ejendomstorvet

  Du kan se en oversigt over ledige lokaler og ejendomme til salg hos Ejendomstorvet. Tønder Erhvervsråd er ikke ansvarlig for indholdet af ovenstående link hos private udbydere og portaler, så vær derfor opmærksom på eventuelle betingelser eller priser for brugen af portalerne.

  Se ledige ejendomme hos Ejendomstorvet
 • Ejendomsmæglere i Tønder Kommune

  Kontakt en af de lokale ejendomsmæglere i Tønder Kommune.

  Se en oversigt over ejendomsmæglere
 • LEDIG PRODUKTIONSEJENDOM - TIDLIGERE VELUX

  Den tidligere VELUX-ejendom, på Industrivej 13 & 26, 6780 Skærbæk, er lige nu til salg, og du har her mulighed for at erhverve en stor velholdt produktionsejendom, der kan tages i drift med det samme.

  Etagearealet er på 33.712 m2, og grundarealet er på 98.342 m2. Produktionsejendommen består af hele 12 bygninger, bestående af forskellige mål og funktionsmuligheder.

  LÆS MERE OM PRODUKTIONSEJENDOMMEN HER

  SE PRÆSENTATIONSVIDEO AF PRODUKTIONSEJENDOMMEN HER

  Læs mere om ejendommen og salget her
 • Erhvervslokaler og - grunde

  Peter Engel-Andreasen

  Ønsker du at etablere virksomhed i Tønder Kommune

  Overvejer du at etablere virksomhed i Tønder Kommune? Hos os får du vejledning og sparring til afdække dine muligheder og høre om styrkepositionerne i Tønder. Vi hjælper dig godt...

  Tilmeld dig erhvervsnews

  Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.