Erhvervskonsulent og daglig leder af Fødevarehuset - Vores Marsk

Jesper Monsrud

Jesper Monsrud

Jesper er daglig leder af fødevarehuset Vores Marsk – et fyrtårn for fødevareudvikling i Vadehavsområdet samt en del af SMALLBusiness teamet.

Jesper arbejder med de udviklingsrelaterede indsatser i Vores Marsk for og med de lokale virksomheder som er partnere samt ansvarlig for det tilknyttet fødevarenetværket.

Jesper vejledere og sparre med iværksættere og virksomhedsejere af små og mellemstore virksomheder, lægge en slagplan med dem og henvise til rådgivere eller matche med en mentor.

Jesper er samtidig en del af Task Forcen som arbejder for smidigere byggesagsbehandling, udlejning af ledige erhvervsejendomme og tiltrækning af nye virksomheder til området.

nyhed
Jesper Monsrud

Nyt netværk sætter skub i mindre virksomheder

I 2024 åbner Tønder Erhvervsråd nemlig dørene op for SMALLBusiness Netværk ’24, og fokus er blandt andet på salg,...Læs mere
nyhed
Jesper Monsrud

Stort grænseoverskridende projekt skal gavne arbejdskraften i Tønder

Projekt- og netværkspartnere ankom fra hele grænseregionen, da Tønder Erhvervsråd for nyligt var vært for opstartsmødet for et nyt,...Læs mere
2 uger siden
Jesper Monsrud

Vi stiller skarpt på uddannelse og arbejdskraft

Som noget nyt vil vi i 2024 i perioder skiftevis sætte fokus på vores indsatsområder, så der kan dannes...Læs mere

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.

Tilmeld nyhedsbrev