NyhedOpdateret: 10. februar 2021

Ejer af EO-service overdrager vinduespolering til ny lokal servicevirksomhed

Ny iværksætter virksomhed RJ Service er etableret i Skærbæk. RJ Service er en servicevirksomhed, som henvender sig til private og erhvervskunder. Virksomhedens speciale bliver vinduespolering samt forskellige mindre tømreropgaver. Iværksætter Roland Jensen glæder sig til at starte op den 1. marts 2021.

Ejer af EO-service overdrager vinduespolering til ny lokal servicevirksomhed

Firmaet har adresse på Nygade 33 i Skærbæk og har overtaget en større kundekreds fra en veletableret virksomhed, som har solgt den del af forretningen fra, som har med vinduespolering at gøre til virksomhed RJ Service. Det drejer sig om EO Service, hvor indehaveren Erling Outzen har valgt at koncentrerer kræfterne primært om erhvervsservice, græsklip, haveservice og rengøringsopgaver.

  • Jeg har gennem længere tid overvejet at frasælge dele af min virksomhed, og rigtig gerne til en virksomhed i Tønder kommune, for at sætte mere fokus på erhvervsservice, græsklip og haveservice,” siger Erling Outzen, EO-Service. ”Jeg har en meget stor kundekreds og har måtte sige nej til rigtige mange nye kunder, på grund af manglende tid. Denne tid får jeg nu, ved at frasælge vinduespoleringen til virksomhed RJ Service”, lyder det fra Erling og forsætter, ”og jeg glæder mig til fortsat at servicere såvel nye som nuværende kunder.”

Tønder Erhvervsråd hjælper med at gøre idé til virkelighed

  • Det hele startede med at jeg tilfældigt fik en kontakt til erhvervskonsulent Amit Mozumdar, Tønder Erhvervsråd, hvor jeg drøftede min idé om frasalg af dele af min virksomhed, og hvilke muligheder der i den forbindelse kunne være. Min idé blev løftet ind i Tønder Erhvervsråd, hvor jeg fik en række vejledningsmøder og god sparring om forløbet” fortæller Erling

Bag RJ Service står den lokale 33-årige Roland Jensen, som er uddannet tømrer, men har de seneste 8 år har været ansat på SKB – Velux i Skærbæk. Virksomheden lukker ned i løbet af foråret 2021 og de ansatte er opsagte.

  • Lukningen af Velux gav mig anledning til at søge nye veje og gav også mange tanker om at starte op som selvstændig. Da jeg fik muligheden for at overtage forretningsdelen omkring vinduespolering fra EO Service, måtte jeg slå til. Jeg kendte godt Erling Outzen i forvejen, og vidste at vi kunne få et godt samarbejde” fortæller Roland Jensen

Den nye virksomhed er i gang
Tønder Erhvervsråd arbejder med vejledning og sparring til iværksættere, og det faldt helt naturligt at koordinere indsatsen i forhold til opstart af en ny virksomhed.

Det er nu lykkedes og den nye virksomhed starter op den 1. marts 2021, og Roland glæder sig rigtig meget til at komme i gang.

  • Jeg vil videreføre den service, som kunderne tidligere har fået, og nye kunder er meget velkommen til at tage kontakt til mig” lyder det fra den spændte iværksætter.

 

Kontaktoplysninger

RJ Service v/ Roland Jensen
Tlf.: 42 20 90 58.
E-mail: [email protected]
Adresse: Nygade 33, 6780 Skærbæk.

Find os på Facebook: https://www.facebook.com/RJservice6780/

Ydelser m.v. Vi tilbyder almindelig vinduespolering, samt vinduespolering med rentvandsanlæg.

Fordelen ved vask af vinduer med rentvandsanlæg er, at dette vand er renset for kalk, og derfor ungås kalkpletter på vinduerne og fremstår særligt blanke.

Ved vinduespolering med rentvandsanlæg, bliver karmene altid vasket med, hvilket absolut er en fordel.

Vi tilbyder også tømre opgaver i mindre omfang, som f.eks. udskiftning af vinduer, opsætning af nyt loft, gulvlægning eller hvad kunden nu har af ønsker.

Læs artiklen fra Digeposten 

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.