NyhedSkrevet: 4. november 2021

Det administrative netværksmøde: Inspiration og værktøjer til en god og effektiv arbejdsdag

Onsdag d. 3. november blev der endnu engang afholdt et møde for det administrative netværk. Denne gang var det AT udvikling, der lagde hus/gård til mødet. I alt var der 10 administrative blæksprutter, der dukkede velmødt op, og de var klar til en dag med netværk og sparring med andre ligesindede medlemmer.

Det administrative netværksmøde: Inspiration og værktøjer til en god og effektiv arbejdsdag

På en gård omringet af vand, skov og marker, var disse smukke omgivelser det perfekte sted til dagens emne: Inspiration og værktøjer til en god og effektiv arbejdsdag.

”Jeg kommer til at udfordre jer lidt i dag”

Sådan startede indehaveren af AT Udvikling Anette Thøisen ud med.

Hun er nemlig klar over, at som en organisations administrative blæksprutte, er der mange forskelligartet opgaver i løbet af ens dag, og det kan være svært at sige nej, bede om hjælp og sige pyt. Heldigvis havde hun en masse gode råd til, hvordan man ved hjælp af en struktureret arbejdstilgang kan få et bedre overblik over sine arbejdsopgaver, og tid og herigennem være bedre til at administrere den tid man har, samt prioritere de opgaver man får.

Tid er en knap faktor, og vi skal bruge den fornuftigt – Anette Thøisen, AT Udvikling

Brug hinanden i netværket

Som administrativ medarbejder i mindre virksomheder, sidder man ofte alene med sine arbejdsopgaver, og det kan derfor være svært at få den sparring, man har brug for. Derfor anbefalede hun medlemmerne i netværket at bruge hinanden i deres hverdage også, hvor man via mail eller telefon kan snakke sammen, dele erfaringer og få gode råd.

Et godt møde med et relevant og brugbart emne

Alle de deltagende var meget begejstret for dagens emne, og de var alle sammen blevet klogere på, hvordan de kunne få en mere tilfredsstillende arbejdsdag, og havde hver især noget, de ville gå hjem og arbejde med. Emnet var endda så relevant, at medlemmerne efterspurgte flere gode råd til en mere struktureret arbejdsdag ved fremtidige møder.

Næste møde vil finde sted i februar, næste år.

Vil du vide mere om det Administrative netværk?

Er du også din organisations administrative blæksprutte, og mangler du et forum, hvor du kan få sparring og hjælp samt udveksle erfaringer med andre ligesindede? Du kan læse mere om Det administrative netværk her og finde kontaktinformationer for flere oplysninger eller tilmelding.

Læs mere om Det administrative netværk

Har du spørgsmål?

Skriv eller ring til os.

Mette Drøhse Petersen

Mette Drøhse Petersen

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.