NyhedSkrevet: 15. marts 2021

Behovet for en markedsanalyse ledte til en specialestuderende og potentiel tilflytter

ExeQute, (tidligere Ospatti) fraSønderborg, var i 2020 en del af ”MatchMaking Nordtyskland” – et tiltag- med fokus på at øge det dansk-tyske samarbejde- arrangeret af [email protected] For at sikre bedst mulig entre på det tyske marked ønskede Juan Carlos Ospina, stifter og leder af exeQute, at få lavet en markedsanalyse af det tyske marked.

Behovet for en markedsanalyse ledte til en specialestuderende og potentiel tilflytter

Fit4Jobs udarbejdede i samarbejde med exeQute et specialeopslag for få et studiesamarbejde op at køre med en specialestuderende, som kunne arbejde med markedsanalyse, kommunikation og branding i Tyskland, Fit4Jobs tog opslaget med til SDU online Business Lunch, og opslog også muligheden på jobportalen www.graduateland.dk.

Anna Marie Jensen, der læser Cand. negot i tysk på SDU i Odense, søgte specialepladsen via Fit4Jobs, som screenede ansøgningerne og sendte de mest relevante ansøgere videre til exeQute.

Samarbejdet mellem Anna Maria og exeQute har været så stor en succes, at Anna Maria nu overvejer at søge job og flytte til Sønderborg.

”Jeg bor og studerer i Odense, men på grund af specialesamarbejdet med exeQute i Sønderborg, kunne jeg godt overveje Sønderborg i forhold til jobsøgning og bosætning, hidtil har det mest være København, Aarhus eller Hamborg jeg har haft i tankerne..”
Citat; Anna Maria Jensen, Cand.negot studerende SDU Odense – skriver speciale for exeQute (tidligere Ospatti) i Sønderborg

exeQute leverer kvalitetssikringsløsninger(QMS), og kan blandt andet forberede SMV’er til at blive ISO certificerede, en standard som efterfølgende kan sikres ved at anvende eQMS platformen N’Gine udviklet af exeQute.

Har du en udfordring i din virksomhed, der kunne blive løst af en universitetsstuderende i et studiepraktik- eller specialesamarbejde?

Så kontakt Anita Andersen via E-mail [email protected], hvis du gør det inden fredag den 19. marts, kan opslaget nå at komme med på SDU online karrieremesse/ Business lunch den 25. marts.

Har du spørgsmål?

Skriv eller ring til os.

Peter Engel-Andreasen

Peter Engel-Andreasen

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.