SMV:Vækstpilot

Har din virksomhed brug for hjælp til omstillingsopgaver? Søg puljen og ansæt en ny medarbejder med 50 % tilskud til løn (max. 15.000 kr./mdr.) i op til 6 måneder.

SMV:Vækstpilot er for dig, der står med en omstillingsopgave og har brug for nye kompetencer i virksomheden.

Igennem puljen kan du søge om 50% tilskud til løn (max 15.000 kr./mdr.). i op til 6 måneder til ansættelse af en vækstpilot. På landsplan kan der ansættes 455 vækstpiloter.

Kort fortalt; Du kan få nye kompetencer ind i virksomheden via en ny medarbejder – en såkaldt vækstpilot – som løser din konkrete omstillingsopgave. Fx inden for områder som digitalisering, grøn omstilling eller internationalisering.

Hvad er en vækstpilot?

En vækstpilot er en ny medarbejder, som inden ansættelse skal være registreret ledig og have en uddannelse (fra faglært til akademiker).

Sådan gør du:

Har din virksomhed en konkret omstillingsopgave, kan du begynde på ansøgningen. I ansøgningen er det vigtigt, at du:

  • Beskriver virksomheden og dets produkt/service, så det er til at forstå for udenforstående
  • Er omhyggelig med at beskrive omstillingsopgaven, så man kan se, at der er tale om en ny og anderledes aktivitet, der kræver nye kompetencer i virksomheden
  • Beskriver vækstpilotens arbejdsopgaver på en måde, hvor opgaverne kan kopieres direkte over i en ansættelseskontrakt

Læs andre gode råd i  ansøgningsguiden for SMV:Vækstpilot . Tag også gerne kontakt til Erhvervshusene for sparring og vejledning, før du ansøger.

Læs hele tilbuddet her: https://virksomhedsprogrammet.dk/content/ydelser/smvvaekstpilot/d9c0e624-4a24-461f-97f5-63a063ebce55/?pk_vid=c4f4a0f41a90829416517350902babb4

Kontaktoplysninger:

Erhvervshus Sydjylland

Rikke Boel Olesen

Forretningsudvikler

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.