Medlem til medlem

Få styr på din IT

ITAGIL er et IT drift – og konsulenthus, og vi har i mere end 20 år haft fornøjelsen af at være ekstern IT-afdeling for mange små og mellemstore virksomheder. Vores filosofi er, at vi skal gøre IT nemt, så vores kunder kan udvikle deres forretning i stedet for at bøvle med IT. Vi er specialister i at drifte og optimere IT i forhold til den enkelte virksomhed, så deres IT understøtter forretningen på optimal vis. Hos ITAGIL er nøgleordene sikkerhed og stabilitet, i alt hvad vi laver, og i lyset af persondataforordningen er vi blevet ISAE 3402-certificeret, sådan at vores kunder trygt indgår langsigtede samarbejde med os – til stor succes for begge parter.

Få styr på din IT

Tilbud til Tønder Erhvervsråds medlemmer:

IT-sikkerhedskampagne – Har I styr på IT-sikkerheden? Få svaret uden omkostninger
Hos ITAGIL er en af vores kernekompetencer at implementere og optimere virksomheders IT-sikkerhed, så den matcher den enkelte virksomheds risikoprofil. I øjeblikket tilbyder ITAGIL at holde et IT-sikkerhedsmøde, hvor vi gennemgår den overordnede sikkerhed i din IT og afklarer din digitale risikoprofil. Efter mødet perspektiverer vi disse ting og præsenterer dig for, hvordan din virksomhed rangerer på vores sikkerhedsbarometer. På den måde får du vished for, om din virksomhed er tilstrækkeligt beskyttet, eller om I bør gøre noget ved IT-sikkerheden.

Vi bruger ca. 2 timer på sikkerhedsmødet og perspektiveringen, og som medlem af Tønder Erhvervsråd,
tilbyder vi at gøre dette uden omkostninger for dig

Sikkerhedstjek af din hjemmeside – Hvornår har du sidst fået opdateret sikkerheden på din hjemmeside?

Det har aldrig været vigtigere end nu at have en opdateret hjemmeside, hvor der er styr på sikkerheden, sådan at kunderne effektivt kan finde dig på Google og trygt kan kigge rundt på din hjemmeside. Vi vil derfor gerne tilbyde Tønder Erhvervsråds medlemmer en gennemgang af sikkerheden på deres hjemmeside til en fordelagtig pris, hvor vi bl.a. opdaterer hele hjemmesidens CMS-system (core + plugins).

Vi bruger 4 timer på opgaven og giver i øjeblikket
25% rabat, sådan at din pris er Kr. 2.685,-

Hvis du stadig mangler at få implementeret SSL-certifikat på din hjemmeside, så inkluderer vi også dette uden
ekstra omkostninger!

Kontaktoplysninger:

Kontakt Keen Simonsen på tlf: 2032 1402 eller mail på [email protected] for at høre nærmere

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.