Tilbud til virksomheder

Brug Ungijob portalen til at synliggøre dine elevpladser eller fritidsjobs overfor de unge

Ungijob portalen er et online mødested for virksomheder og unge, der søger elevpladser eller fritidsjobs. Hvis du, som virksomhed, har en ledig elevplads, eller et fritidsjob, kan du bruge portalen som én af dine væsentlige kanaler, hvis du søger efter unge. Portalen er sat i søen her primo 2021, og allerede nu har rigtig mange virksomheder lagt ledige elevpladser og fritidsjob ind.

Brug Ungijob portalen til at synliggøre dine elevpladser eller fritidsjobs overfor de unge

Hvad gør man?

Det er nemt og enkelt at lægge stillinger op på portalen. Man går ind på portalen: www.ungijob.dk, trykker på ”elevpladser”, og derefter ”opslå elevpladser. Man udfylder felterne, og så har man lagt en ledig elevplads online. Man gør det samme med at trykke på ledige fritidsjob. Hvis man har problemer med at oprette stillinger, kan man kontakte erhvervskonsulent Amit Mozumdar, Tønder Erhvervsråd.

Virksomhedskontakt og ungarbejder

Lige nu er vi i Tønder erhvervsråd i gang med at ringe ud og kontakte relevante virksomheder med anmodning om at bruge portalen. Vi har også ansat en ungarbejder i en periode, som arbejder med at få unge til at bruge portalen, hvis de er interesseret i en elevplads eller et fritidsjob. På den måde kan man, som ung ringe til dig som virksomhed, og høre nærmere om elevpladsen eller fritidsjobbet. Det vil også blive muligt for dig, som virksomhed, at kontakte de unge via de ”kandidater” som er på portalen. Det skal dog understreges, at portalen ikke er en jobportal, men skal udelukkende anvendes som et online mødested.

Kontaktoplysninger:

Du er meget velkommen til at kontakte erhvervskonsulent Amit Mozumdar, Tønder erhvervsråd på telefon 2031 39 77 eller på mail: [email protected] hvis du har spørgsmål til portalen.

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.