Velkommen til Rekk

Virksomheden har til formål at bistå virksomhederne i den grønne omstillingsproces. Vi bistår med vejledning og værktøjer til udarbejdelse af bæredygtig forretningsplan, vi går aktiv ind og bistår med udarbejdelse af ESG. Vi udarbejder sammen med virksomheden en handleplan for ESG-forløbet og hjælper hele vejen fra plan til handling.

Vi tilbyder ejerleder og bestyrelser oplæg til at få udarbejdet den strategisk politiske plan, herunder vision, mission og værdier, der skal danne grundlaget for arbejdet med den grønne omstilling i virksomheden. Vi tilbyder sparring og forretningsudvikling til ejerleder/bestyrelser, hvor vores styrke ligger i Ledelse, og arbejdsmiljø.

 

Strandelhjørn Skovvej 4, 6500 Vojens

  • Adresse

    Strandelhjørn Skovvej 4, 6500 Vojens
  • CVR

    92938158
nyhed
Bæredygtig forretningsudviklingshjulet® C-Value®

Bæredygtig forretningsudvikling, Sustainability Waste

I gennem mange år har organisationerne arbejdet med at effektivisere. Få mere ud af den samme indsats. Arbejde smartere,...Læs mere
nyhed
Rekk

[Pressemeddelelse] – Ny partner i ARKKON

ARKKON arkitekter udvider ejerkredsen med en ny partner.Læs mere
nyhed
Rekk

Samarbejde om produktion af videoer til eRural-projektet

Tønder Erhvervsråd og Vores Marsk samarbejder med flere lokale partnere om Interreg-projektet eRural, hvor 15 videoer om e-bio-business skal...Læs mere

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.

Tilmeld nyhedsbrev