Penta Advokater A/S

Penta Advokater A/S

Velkommen til Penta Advokater A/S

Vi er et af Syddanmarks største og ældste advokatfirmaer, med mere end 70 juridiske fagspecialister. Det er din garanti for specialiseret erhvervsrådgivning, der kombinerer erfaring, forretningsforståelse og høj juridisk faglighed. Juraen bliver stadig mere kompleks, hvilket øger vigtigheden af specialisering, derfor arbejder vi i specialiserede fagteams.

I årtier har vi blandt andet rådgivet landmænd og entreprenører, og har et indgående kendskab til disse brancher. Vores erfaringer og kompetencer sikrer kompetent juridisk rådgivning, både når det går godt og mindre godt.

Fra vores kontorer i Ribe, Esbjerg, Grindsted, Herning, Kolding og Vejen rådgiver vi virksomheder og ejerledere i hele Danmark.

Vi kigger gerne forbi dig og din virksomhed.

Kontaktansvarlig i Tønder:
Humle Pugh
Advokat & partner

T: 76 11 41 81
M: 24 49 11 27
E: [email protected]

Ole Rømers Vej 11, 6760 Ribe

  • Adresse

    Ole Rømers Vej 11, 6760 Ribe
  • CVR

    25575288
nyhed
Bæredygtig forretningsudviklingshjulet® C-Value®

Bæredygtig forretningsudvikling, Sustainability Waste

I gennem mange år har organisationerne arbejdet med at effektivisere. Få mere ud af den samme indsats. Arbejde smartere,...Læs mere
nyhed
Penta Advokater A/S

[Pressemeddelelse] – Ny partner i ARKKON

ARKKON arkitekter udvider ejerkredsen med en ny partner.Læs mere
nyhed
Penta Advokater A/S

Samarbejde om produktion af videoer til eRural-projektet

Tønder Erhvervsråd og Vores Marsk samarbejder med flere lokale partnere om Interreg-projektet eRural, hvor 15 videoer om e-bio-business skal...Læs mere

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.

Tilmeld nyhedsbrev