Matzen Byg ApS

Matzen Byg ApS

Velkommen til Matzen Byg ApS

Skal du bygge nyt, sukker dit 70’er-hus efter nye vinduer, eller trænger kontorbygningen til efterisolering? Uanset om du skal bygge nyt, bygge til eller bygge om, får du brug for en tømrer i Haderslev, der ved, hvad han taler om. Én, der har hænderne godt skruet på og hovedet fyldt af de helt rigtige idéer.

Matzen Byg er din tømrer i Agerskov. Hver dag arbejder vi med missionen om at skabe byggeri med omtanke – både privat- og erhvervsbyggeri. Alt for ofte støder vi på løsninger, der hverken er gennemførte eller gennemtænkte. Det vil vi lave om på.

Og bare rolig. Den mest gennemtænkte løsning er ikke altid den dyreste. Men den giver værdi i mange år fremover – så du, din familie eller dine medarbejdere f.eks. kan nyde godt af et varmt og behageligt indeklima. Hver dag.

Vellerupvej 52, 6534 Agerskov

  • Adresse

    Vellerupvej 52, 6534 Agerskov
  • CVR

    30713869
nyhed
Bæredygtig forretningsudviklingshjulet® C-Value®

Bæredygtig forretningsudvikling, Sustainability Waste

I gennem mange år har organisationerne arbejdet med at effektivisere. Få mere ud af den samme indsats. Arbejde smartere,...Læs mere
nyhed
Matzen Byg ApS

[Pressemeddelelse] – Ny partner i ARKKON

ARKKON arkitekter udvider ejerkredsen med en ny partner.Læs mere
nyhed
Matzen Byg ApS

Samarbejde om produktion af videoer til eRural-projektet

Tønder Erhvervsråd og Vores Marsk samarbejder med flere lokale partnere om Interreg-projektet eRural, hvor 15 videoer om e-bio-business skal...Læs mere

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.

Tilmeld nyhedsbrev