M. Schack Engel A/S

M. Schack Engel A/S

M. Schack Engel A/S

Velkommen til M. Schack Engel A/S

LIFETIME er et dansk brand og ejet af familievirksomheden M. Schack Engel A/S, som blev grundlagt i 1972.
Virksomheden M. Schack Engel A/S startede helt tilbage i 1924, hvor Lars Hans Engel, bedstefar til den nuværende virksomhedsejer, åbnede et værksted til reparation af træmøbler i Højer, en lille landsby i den sydvestlige del af Danmark. Hans søn, Martin Schack Engel overtog virksomheden i 1958 og udvidede porteføljen af træprodukter, hvor han i de følgende år skiftede det lille værksted til en lille møbelproduktion. 

Forvandl børneværelset til en drøm, der fortsætter dagen lang. Hos LIFETIME Kidsrooms byder vi dig nemlig velkommen til en magisk verden, hvor soveværelset til hjemmets yngste kan mere end blot at skabe rammerne for en god nats søvn. Her finder du kreative møbelløsninger, der kombinerer praktiske funktioner med leg og eventyr.

Højervej 16, 6280 Højer

  • Adresse

    Højervej 16, 6280 Højer
  • CVR

    10523249
nyhed
Bæredygtig forretningsudviklingshjulet® C-Value®

Bæredygtig forretningsudvikling, Sustainability Waste

I gennem mange år har organisationerne arbejdet med at effektivisere. Få mere ud af den samme indsats. Arbejde smartere,...Læs mere
nyhed
M. Schack Engel A/S

[Pressemeddelelse] – Ny partner i ARKKON

ARKKON arkitekter udvider ejerkredsen med en ny partner.Læs mere
nyhed
M. Schack Engel A/S

Samarbejde om produktion af videoer til eRural-projektet

Tønder Erhvervsråd og Vores Marsk samarbejder med flere lokale partnere om Interreg-projektet eRural, hvor 15 videoer om e-bio-business skal...Læs mere

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.

Tilmeld nyhedsbrev