HR Hero v/Malene Holm Linnet

HR Hero v/Malene Holm Linnet

Velkommen til HR Hero v/Malene Holm Linnet

Din personlige APV og HR hjælp !

Mit navn er Malene Holm Linnet, og jeg er stifter af solovirksomheden HR HERO, der tilbyder APV og HR hjælp til små og mellemstore virksomheder. Jeg hjælper dig som virksomhedsleder godt i mål med jeres lovpligtige Arbejdspladsvurdering – APV!

Min store passion er, at benytte den lovpligtige APV til at skabe udvikling, effektivitet og motivation på den enkelte arbejdsplads, da en APV-proces er et rigtig godt redskab til udvikling af den enkelte virksomhed. En APV-proces med hjælp fra HR HERO sikrer, at du som virksomhedsleder har fingeren på pulsen og hele tiden er fremadskuende i forhold til at tilbyde en arbejdsplads med et bæredygtigt arbejdsmiljø.

Jeg ved, at alle virksomheder er forskellige! Derfor har jeg blik for dit behov og leverer naturligvis professionel hjælp tilpasset din virksomhed.

Ryttervænget 55A, 6520 Toftlund

  • Adresse

    Ryttervænget 55A, 6520 Toftlund
  • CVR

    44534789
nyhed
Bæredygtig forretningsudviklingshjulet® C-Value®

Bæredygtig forretningsudvikling, Sustainability Waste

I gennem mange år har organisationerne arbejdet med at effektivisere. Få mere ud af den samme indsats. Arbejde smartere,...Læs mere
nyhed
HR Hero v/Malene Holm Linnet

[Pressemeddelelse] – Ny partner i ARKKON

ARKKON arkitekter udvider ejerkredsen med en ny partner.Læs mere
nyhed
HR Hero v/Malene Holm Linnet

Samarbejde om produktion af videoer til eRural-projektet

Tønder Erhvervsråd og Vores Marsk samarbejder med flere lokale partnere om Interreg-projektet eRural, hvor 15 videoer om e-bio-business skal...Læs mere

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.

Tilmeld nyhedsbrev