Hjalmar Hansen Bredebro ApS

Hjalmar Hansen Bredebro ApS

Velkommen til Hjalmar Hansen Bredebro ApS

Hjalmar Hansen Bredebro ApS er en tømrer- og snedkerforretning med mere end 80 år erfaring.

Vi udfører alt arbejde inden for reparation og vedligeholdelse – både hos private og erhvervskunder. Tømreropgaver bliver løst i hele Syd- og Sønderjylland og vores kompetencer spænder over nybyggeri, renovering og træbearbejdning.

Vi tager gerne en hovedentreprise og har et rigtig godt samarbejde med murer, elektriker, vvs mv., – og du som kunde kan trygt overlade arbejdet til os.
På værkstedet arbejder vi med en lang række specialprodukter, som skabes i tæt samarbejde med kunderne. Vi leverer både til virksomheder og privatpersoner og til egne hoved- og fagentrepriser.

Vi producerer alle slags special- og profillister, lige fra små fodlister til almuelister i den rigtige gamle stil. Og i vores malerværksted er der mulighed for at få malet forskellige produkter.

Læs mere på www.hjalmarhansen.dk

Søndergade 25, 6261 Bredebro

  • Adresse

    Søndergade 25, 6261 Bredebro
  • CVR

    15768908
nyhed
Bæredygtig forretningsudviklingshjulet® C-Value®

Bæredygtig forretningsudvikling, Sustainability Waste

I gennem mange år har organisationerne arbejdet med at effektivisere. Få mere ud af den samme indsats. Arbejde smartere,...Læs mere
nyhed
Hjalmar Hansen Bredebro ApS

[Pressemeddelelse] – Ny partner i ARKKON

ARKKON arkitekter udvider ejerkredsen med en ny partner.Læs mere
nyhed
Hjalmar Hansen Bredebro ApS

Samarbejde om produktion af videoer til eRural-projektet

Tønder Erhvervsråd og Vores Marsk samarbejder med flere lokale partnere om Interreg-projektet eRural, hvor 15 videoer om e-bio-business skal...Læs mere

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.

Tilmeld nyhedsbrev