LENNARTC.dk

LENNARTC.dk er et lille, lokalt webudviklings- og webdesignvirksomhed, specialiseret i wordpress-udvikling.

Lille og dynamisk webudviklings- og webdesignvirksomhed

Hej, mit navn er Lennart, og jeg driver LENNARTC.dk, et lille, lokalt webudviklings- og webdesignvirksomhed. Jeg kommer oprindeligt fra Tønder-området. I dag bor jeg i Esbjerg, hvor jeg driver min virksomhed fra.

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med lokale Tønder virksomheder som Tønderhallerne, Tønder Handelsskole, Toftlund Maskinfabrik A/S, Abstracta A/S, TM Tønder, Skærbæk Nedbrydning og flere.

Webudvikler med både kodnings- og designfærdigheder

Jeg har specialiseret mig i PHP og WordPress-programmering og besidder den ekspertise, der kræves for at håndtere en bred vifte af opgaver, uanset om opgaven er simpel eller kompleks, om de handler om hjemmesideudvikling eller komplekse kodningsopgaver. Her hos mig kan du forvente en skræddersyet og fleksibel løsning, der ikke kun opfylder dine krav til funktionalitet, men også dine designmæssige ønsker.

Med omfattende kendskab til WordPress’ underliggende struktur, har jeg evnen til at tilpasse din WordPress-hjemmeside fuldstændigt, så den opfylder dine krav og ønsker. Dette inkluderer kodetilpasninger, udvikling af plugins samt design og udvikling af webshops og hjemmesider.

Direkte linje til sin webudvikler: Vejen til dybere forståelse og hurtige beslutninger

Der er kun mig i mit firma hvilket giver mig mulighed for at tilbyde en personlig og direkte tilgang til mit arbejde. Når du arbejder sammen med mig, får du altså en kontaktperson. Dette sikrer, at vores dialog forbliver klar og effektiv.

Denne en-til-en-tilgang betyder også, at jeg kan være en langsigtet samarbejdspartner for de virksomheder, jeg arbejder med. Jeg tilbyder ikke kun teknisk ekspertise i webudvikling projekter, men også vedligeholdelse og support af hjemmesider og plugins på lang sigt.

Min erfaring bringer en værdifuld kombination af service, fleksibilitet og teknisk ekspertise med sig.

Hvorfor skulle man overveje LENNARTC.dk som sin webudviklingspartner?

I en verden med mange dygtige fagfolk og webudviklere, kan det være svært at vælge den rigtige. Hvis du søger den absolut billigste og hurtigste løsning, er jeg måske ikke det rette valg for dig. Men hvis du ønsker en dygtig WordPress-ekspert, der vægter kvalitet og samarbejde, er vi sandsynligvis det perfekte match.

Her er fire gode grunde til at overveje mig som sin webudvikler:

  1. Teknisk Dygtighed: Med mange års erfaring som WordPress-udvikler har jeg ekspertisen til at omsætte dine behov til velfungerende kode.
  2. Kommerciel Forståelse: Jeg forstår vigtigheden af at skabe hjemmesider, der ikke kun ser godt ud, men også tjener din virksomheds forretningsmål.
  3. Direkte Kontakt: Du har altid direkte adgang til mig som din kontaktperson, hvilket sikrer en klar og effektiv dialog.
  4. Tillid og Samarbejde: Jeg tror på ærlig og åben kommunikation, hvor vi sammen skaber løsninger, du kan stole på og have tillid til.

Få gode råd og kodefifs i min wp-blog, eller se noget af mit arbejde her:

Grønningen 34, 6700 Esbjerg

  • Adresse

    Grønningen 34, 6700 Esbjerg
  • CVR

    40078843
nyhed
Bæredygtig forretningsudviklingshjulet® C-Value®

Bæredygtig forretningsudvikling, Sustainability Waste

I gennem mange år har organisationerne arbejdet med at effektivisere. Få mere ud af den samme indsats. Arbejde smartere,...Læs mere
nyhed
LENNARTC.dk

[Pressemeddelelse] – Ny partner i ARKKON

ARKKON arkitekter udvider ejerkredsen med en ny partner.Læs mere
nyhed
LENNARTC.dk

Samarbejde om produktion af videoer til eRural-projektet

Tønder Erhvervsråd og Vores Marsk samarbejder med flere lokale partnere om Interreg-projektet eRural, hvor 15 videoer om e-bio-business skal...Læs mere

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.

Tilmeld nyhedsbrev