Cases

Ny forretningsforbindelse med hjælp fra Tønder Erhvervsråd

Ballum IT har netop afholdt sit første møde med en tysk virksomhed, der gerne ville hører nærmere om deres nye produkt INFOCOMPLETE, som er et digitalt skiltningssystem.
Ballum IT

Virksomhederne havde fundet hinanden via Enterprise Europe Network, som er et globalt netværk af erhvervsfremmeaktører, der har fokus på at hjælpe ambitiøse små og mellemstore virksomheder, samt vidensinstitutioner med international vækst og innovation.

Tønder Erhvervsråd og Enterprise Europe var på sambesøg hos mig, hvor de fortalte, hvordan de kunne koble virksomheder sammen på tværs af landegrænser med international vækst for øje. Det lød meget flot, så det ville jeg gerne forsøge. I fællesskab fik vi lavet et Business Offer (BO), som er en af mulighederne for partnersøgning. Tidsforbruget til dette var kun 2-4 timer. Den første konkrete henvendelse fra Nordtyskland, har jeg lige afholdt mit første online-møde med – sammen med Enterprise Europes medarbejdere. Det var meget lovende. Således forventer jeg, at jeg vil gøre mere brug af Enterprise Europes tilbud. F.eks. ved også selv at søge partnere på deres portal. Det er helt klart en overset mulighed for internationalisering, som flere virksomheder skulle prøve, udtaler Rene Christensen, ejer og direktør af Ballum IT.

Info om Enterprise Europe Network

Hurtig adgang til international afsætning og samarbejde.
Ca. 600 kontorer worldwide – alle EU-lande og ca. 40 ikke-EU-lande, bl.a. USA, Tyrkiet, Kina, Indien, Brasilien, Rusland, Sydkorea, Egypten, Tunesien, Singapore m.fl.

Hvad hjælper Enterprise Europe Network med?
  • Finde udenlandske samarbejdspartnere (eksport/distributører, leverandører, teknologisk udvikling, partnere til EU-projekter )
  • Finde nye teknologier i udlandet
  • Tilbyde jeres teknologi og produkter til udenlandske samarbejdspartnere
  • Finde projektpartnere til (EU) projekter

Kontakt erhvervskonsulent Carsten Borg for flere oplysninger:

Find kontaktoplysninger på Carsten

Ballum IT

nyhed
Ballum IT

Vores Marsk deltog med partnere på Madens Folkemøde på Lolland

Læs mere
nyhed
Ballum IT

Ungijob.dk inspirerer unge jobsøgende: Martina finder nye muligheder gennem portalen

Læs mere
nyhed
Ballum IT

SMV:Eksport-pulje åbner snart

Læs mere

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.

Tilmeld nyhedsbrev