Cases

Ny forretningsforbindelse med hjælp fra Tønder Erhvervsråd

Ballum IT har netop afholdt sit første møde med en tysk virksomhed, der gerne ville hører nærmere om deres nye produkt INFOCOMPLETE, som er et digitalt skiltningssystem.
Ballum IT

Virksomhederne havde fundet hinanden via Enterprise Europe Network, som er et globalt netværk af erhvervsfremmeaktører, der har fokus på at hjælpe ambitiøse små og mellemstore virksomheder, samt vidensinstitutioner med international vækst og innovation.

Tønder Erhvervsråd og Enterprise Europe var på sambesøg hos mig, hvor de fortalte, hvordan de kunne koble virksomheder sammen på tværs af landegrænser med international vækst for øje. Det lød meget flot, så det ville jeg gerne forsøge. I fællesskab fik vi lavet et Business Offer (BO), som er en af mulighederne for partnersøgning. Tidsforbruget til dette var kun 2-4 timer. Den første konkrete henvendelse fra Nordtyskland, har jeg lige afholdt mit første online-møde med – sammen med Enterprise Europes medarbejdere. Det var meget lovende. Således forventer jeg, at jeg vil gøre mere brug af Enterprise Europes tilbud. F.eks. ved også selv at søge partnere på deres portal. Det er helt klart en overset mulighed for internationalisering, som flere virksomheder skulle prøve, udtaler Rene Christensen, ejer og direktør af Ballum IT.

Info om Enterprise Europe Network

Hurtig adgang til international afsætning og samarbejde.
Ca. 600 kontorer worldwide – alle EU-lande og ca. 40 ikke-EU-lande, bl.a. USA, Tyrkiet, Kina, Indien, Brasilien, Rusland, Sydkorea, Egypten, Tunesien, Singapore m.fl.

Hvad hjælper Enterprise Europe Network med?
  • Finde udenlandske samarbejdspartnere (eksport/distributører, leverandører, teknologisk udvikling, partnere til EU-projekter )
  • Finde nye teknologier i udlandet
  • Tilbyde jeres teknologi og produkter til udenlandske samarbejdspartnere
  • Finde projektpartnere til (EU) projekter

Kontakt erhvervskonsulent Carsten Borg for flere oplysninger:

Find kontaktoplysninger på Carsten

Ballum IT

nyhed
Ballum IT

[Pressemeddelelse] Grænseoverskridende erhvervsprojekt blev taget godt imod til opstartskonference

Tirsdag den 14. maj blev der afholdt opstartskonference for projektet Business DE-DK i de naturskønne omgivelser hos Benniksgaard Hotel...Læs mere
nyhed
Ballum IT

Spændende besøg på Riggen i Esbjerg

Tønder Erhvervsråd havde i mandags, d. 13/05, fornøjelsen af at deltage i et inspirerende besøg på Riggen i Esbjerg...Læs mere
3 uger siden
Ballum IT

Medlemskaber giver fordele for Tønder Erhvervsråds medlemmer

Tønder Erhvervsråds medlemskaber hos Dansk-Tysk Handelskammer og Dansk-Tysk Industri- & Handelsklub giver mulighed for deres egen medlemmer at deltage...Læs mere

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.

Tilmeld nyhedsbrev