NyhedSkrevet: 23. februar 2023

Circular Business Innovation Program

Tønder Erhvervsråd er blevet en del af noget stort! Nemlig et nyt Interreg North Sea projekt med projektpartnere fra både Norge, Sverige, Belgien og Frankrig.

Circular Business Innovation Program

Projektet hedder Circular Business Innovation Program (CIBIP), og har til formål at hjælpe iværksættere og virksomheder med at arbejde og tænke mere cirkulært igennem et skræddersyet forløb bestående af en række workshops og masterclasses.

For at kunne ændre de aktuelle miljømæssige forhold, er vi alle nødt til at tænke og agere mere bæredygtigt. Dette betyder også stigende krav til, hvor bæredygtigt virksomheder skal agere, både lovmæssigt men også fra kunder og leverandører.

Det er ikke nemt at følge med den grønne omstilling, når man samtidig skal drive en virksomhed. Slet ikke hvis man ikke har den nødvenlige ”know-how” og de rigtige værktøjer. Derfor tilbyder vi nu dig som iværksætter eller virksomhed at blive en del af CIBIP-forløbet, hvor du vil opnå en bedre forståelse for cirkulær økonomi, værktøjer inden for cirkulære forretningsmodeller og færdigheder i ledelse i en overgangstid.

Forløbet består af 8 workshops og 4 masterclasses og løber fra d. 22. marts til d. 30 juni.
Efterfølgende vil der være mulighed for at deltage i et internationalt netværk med deltagere fra de øvrige lande, hvilket giver mulighed for at skabe nye kontakter og forretninger på tværs af grænserne.

Lyder dette som noget for dig? Så kan du allerede nu gå ind og tilmelde dig HER

Ønsker du at arbejde mere med bæredygtighed og/eller indføre en cirkulær forretningsmodel i din virksomhed, kan vi ved Tønder Erhvervsråd også hjælpe dig med at få op til kr. 150.000,- i tilskud/støtte til lige præcis dette! Kontakt os gerne for mere info.

Har du spørgsmål?

Skriv eller ring til os.

Nick Brodersen

Nick Brodersen

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.

Tilmeld erhvervshus