Tilbud til virksomheder

Professionel bestyrelse for virksomheder

Professionel bestyrelse for virksomheder

I den driftige virksomhed som konstant er udsat for nye påvirkninger fra kunder, leverandører og omverdenen, kan en god og faglig kompetent bestyrelse således være til stor nytte, uanset om virksomheden drives som A/S, ApS eller i personligt regi.

En professionel bestyrelse er for virksomheder, der ønsker at bruge bestyrelsen som en aktiv strategisk medspiller til lederen.

HVORFOR:

  • Et center for forretningsudvikling, der støtter og vejleder ejere og direktører
  • Visioner for selskabet med flere udefrakommende indspark og idéer fra eksterne.
  • Bestyrelsesen er et aktiv, som tilfører din virksomhed erfaringer og kompetencer, som den daglige organisation måske ikke, eller i begrænset omfang, besidder

Eksterne medlemmer i bestyrelsen kan have afgørende betydning for selskabets produktivitetsvækst. Således hjælper bestyrelsen ejerlederes med at se nye muligheder, at prioritere og sparre omkring udfordringer i forretningsplanen og vækststrategien.

Forløbet starter med et møde mellem Erhvervsrådet og virksomheden, hvor der afklares hvilken form for hjælp, der giver mest værdi. Samtidig klarlægges krav til kandidaterne. Erhvervsrådet screener herefter I BEST.SYD og foreslår kandidater til virksomheden.

I fællesskab udvælges den/de endelige kandidat (-ter). Selve udvælgelsesforløbet er gratis for dig som medlem af Tønder Erhvervsråd. Tønder Erhvervsråd er bisidder ved det første møde mellem virksomheden og kandidaten, hvorefter partnerne selv aftaler det videre forløb.

Kontaktoplysninger:

nyhed
Professionel bestyrelse for virksomheder

Erhvervslivets Prisuddeling – Sidste års vindere og finalister

Erhvervslivets Prisuddeling ’23 er undervejs i samarbejde med Tønder Kommune, og vi tager her et kig på sidste års...Læs mere
nyhed
Professionel bestyrelse for virksomheder

Tinglev Bogtrykkeri var i tvivl om den grønne omstilling

”Jeg  aner ikke, om vi rent faktisk er grønne”  Læs mere
nyhed
Professionel bestyrelse for virksomheder

Nyt fra det tyske marked

Stemningen blandt de tyske virksomheder er fortsat dårlig. Ifo’s erhvervsklimaindeks falder til 85,7 point i september fra 85,8 point i...Læs mere

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.

Tilmeld nyhedsbrev