C-Value

C-Value

C-Value

Velkommen til C-Value

Kolding-virksomheden C-Value hjælper og træner primært danske virksomheder i effektivisering og udvikling af deres gentagne arbejdsprocesser. Det lige fra ledelse, bestyrelsesarbejde. digitalisering, dataopsamling, ESG og procesoptimering.

”Vi arbejder for at styrke konkurrenceevnen i danske virksomheder via nærværende, praktisk og tillidsskabende træning af medarbejdere og ledere. Vi uddanner i at effektiviserer og udvikle gentagne arbejdsprocesser og specielt i værktøjer indenfor LEAN, Six Sigma, TPM, Projektledelse og vores nyeste koncept Road to Value”, siger Torben Kjær Madsen.

Torben forklarer at Road to Value, er skabt med inspiration fra undergrundsbaner i London. Behovet for undergrundsbanen opstod på grund af stigende høj befolkningstæthed, vanskelige trafikforhold, kaos og ugennemsigtighed. Det var nødvendigt at tænke nyt. Hvordan kunne det blive muligt at skabe effektive forbindelser som sikrede, at alle kom frem til deres fremtidige destination?

”Virksomheder og organisationer ser ind i samme udfordringer. Der er behov for at forbedre leveringsevne, sikkerhed, stabilitet, være agile, være ordreproducerende, reducering af gennemløbstid og få alle passagerer med på rejsen. Sidst men ikke mindst, at være forbundet som én virksomhed, der er et hold, der konstant laver løbende forbedringer på alle områder”, forklarer Torben Kjær Madsen.

Derfor har C-Value skabt metoden Road to Value med 13 stoppesteder som skal besøges og genbesøges efter behov. Road to Value sikre sammenhængskraften i virksomhedstransformationen, til at alle arbejder med løbende forbedringer. C-Value faciliterer proceseffektivisering med lederne og uddanner medarbejdere ude i virksomhederne. Desuden er Torben ekstern underviser på flere erhvervsakademierne i kvalitet; logistik; produktionsoptimering; Lean og Six sigma, digitalisering og bæredygtighed.

Tilgangen til alle opgaverne er at skabe mere trivsel i virksomheden. Altså at øge kompetencerne og skabe øget fællesskab, så alle hjælper hinanden.

”Vores erfaring er også, at værdi først opnås når kunde-, virksomheds- og kompetence forhold er i fokus og balance”, uddyber Torben Kjær Madsen

Er din virksomhed klar til at tage rejsen og blive fremtidens vindervirksomhed?

Solsikkehaven 3, 6000 Kolding

  • Adresse

    Solsikkehaven 3, 6000 Kolding
  • CVR

    15865695
nyhed
Bæredygtig forretningsudviklingshjulet® C-Value®

Bæredygtig forretningsudvikling, Sustainability Waste

I gennem mange år har organisationerne arbejdet med at effektivisere. Få mere ud af den samme indsats. Arbejde smartere,...Læs mere
nyhed
C-Value

[Pressemeddelelse] – Ny partner i ARKKON

ARKKON arkitekter udvider ejerkredsen med en ny partner.Læs mere
nyhed
C-Value

Samarbejde om produktion af videoer til eRural-projektet

Tønder Erhvervsråd og Vores Marsk samarbejder med flere lokale partnere om Interreg-projektet eRural, hvor 15 videoer om e-bio-business skal...Læs mere

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.

Tilmeld nyhedsbrev