NyhedOpdateret: 25. maj 2021

Ungijob portalen anvendes af virksomhederne i stor stil

Ungijob portalen er et online mødested for virksomheder, og unge, der søger elevplads eller fritidsjobs. Lige nu er der rigtig mange virksomheder, der benytter sig af hjemmesiden, ved at lægge elevpladser og fritidsjobs op på portalen.

Ungijob portalen anvendes af virksomhederne i stor stil

Tønder Erhvervsråd har, gennem nogle måneder, arbejdet med at gøre UngiJob-portalen kendt for virksomhederne i Tønder Kommune. Det er sket gennem en massiv markedsføringsindsats på vores medier, herunder i nyhedsbreve, sociale medieplatforme og på diverse hjemmesider. Derudover kontakter vi rigtig mange virksomheder, og fortæller dem om portalen, så virksomhederne selv kan lægge ledige elevpladser og fritidsjobs på portalen. Vi hjælper naturligvis med at oprette opslagene, hvis man har brug for det.

Vi har i Tønder Erhvervsråd samtidig ansat en ungarbejder, der er i fuld gang med at formidle muligheden, og skabe opmærksomhed omkring dette, til de unge. For at opnå dette har hun bl.a. oprettet en Facebookside: Ung i job i Tønder Kommune.

I april måned har vi registreret ca. 600 unikke brugere på portalen, i alt 47 opslåede fritidsjobs, og elevpladser, og 41 nyoprettede virksomheder. Det er glædeligt, at UngiJob-portalen i stigende grad, bliver anvendt af virksomhederne, og herigennem bruger kanalen til at synliggøre ledige elevpladser og fritidsjobs.

Det bliver i den grad spændende at følge udviklingen i de kommende måneder.

Har du spørgsmål?

Skriv eller ring til os.

Amit Mozumdar

Amit Mozumdar

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.