Tag næste skridt med din virksomhed

Har du svært ved at finde tiden til at tænke vækst og udvikling?

Vækst og udvikling

Vækst og udvikling

Mangler du hjælp og sparring til at træffe de beslutninger, der kan tage din virksomhed skridtet videre?

Vi står klar til at være din vækstpartner og hjælpe dig med at vende udfordringer til muligheder. Vi hjælper dig som virksomhedsejer med at tage det næste skridt med virksomheden gennem simple og enkle processer, som afspejler den måde erfarne iværksættere og virksomhedsejere tænker og arbejder på.

Vi kommer gerne forbi til en uforpligtende snak og hjælper dig med at lægge en vækstplan for din virksomhed. Det er din virksomheds behov, der bestemmer, hvor vi sætter ind.

Vi hjælper dig med at bygge et endnu stærkere fundament op omkring din virksomhed, og vi klæder dig på til at løfte de påkrævede opgaver frem mod din vækstplan.

nyhed
Vækst og udvikling

Erhvervslivets Prisuddeling – Sidste års vindere og finalister

Erhvervslivets Prisuddeling ’23 er undervejs i samarbejde med Tønder Kommune, og vi tager her et kig på sidste års...Læs mere
nyhed
Vækst og udvikling

Tinglev Bogtrykkeri var i tvivl om den grønne omstilling

”Jeg  aner ikke, om vi rent faktisk er grønne”  Læs mere
nyhed
Vækst og udvikling

Nyt fra det tyske marked

Stemningen blandt de tyske virksomheder er fortsat dårlig. Ifo’s erhvervsklimaindeks falder til 85,7 point i september fra 85,8 point i...Læs mere

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.

Tilmeld nyhedsbrev