Ung i job portalen

Ung i job portalen

Online mødested for virksomheder og unge der søger elevplads eller fritidsjob

Det perfekte match

Det er nu blevet meget nemmere for både unge og virksomheder i Tønder Kommune at finde hinanden. Online portalen Ungijob.dk er siden, hvor unge, der søger fritidsjob, lære- eller elevpladser, får overblik over virksomheder i hele kommunen.

Disse jobtilbud kan du slå op på portalen:

 • Fritidsjob
 • Lærepladser
 • Elevpladser

Ungijob.dk er dit første skridt på vejen mod det perfekte match.

Besøg UngiJobs Facebook side:

Gå til ungijob.dk
 • Hvad er ungijob.dk?

  Ungijob.dk er en simpel online registreringsdatabase, hvor de unge finder både fritidsjobs og elev- eller lærepladser i hele Tønder Kommune indenfor flere forskellige brancher. Hvad enten det er deres første fritidsjob eller et job som led i en uddannelse, så vil vi sørge for, at de kan finde det på Ungijob.dk. Siden giver et overblik over de stillinger, der er i kommunen, og forhåbentlig giver det de unge en chance for at få en god start på arbejdsmarkedet.

  Bliv fundet på ungijob.dk
 • Hvordan fungerer ungijob.dk?

  Det er helt enkelt. Virksomheder lægger deres stillingsopslag op på siden, hvor de skriver, om de søger en fritidsjobber, elev eller lærling. På samme måde opretter de unge sig. Begge parter får en oversigt over pladser og søgende i Tønder Kommune.

  Find din næste piccoline, fejedreng, elev eller lærling
 • Tilmeld dig erhvervsnews

  Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.

  Tilmeld erhvervshus