Professionel bestyrelse

Professionel bestyrelse

Ledelsessparring og advisory board

Professionel bestyrelse

I den driftige virksomhed som konstant er udsat for nye påvirkninger fra kunder, leverandører og omverdenen, kan en god og faglig kompetent bestyrelse således være til stor nytte, uanset om virksomheden drives som A/S, ApS eller i personligt regi.

En professionel bestyrelse er for virksomheder, der ønsker at bruge bestyrelsen som en aktiv strategisk medspiller til lederen.

HVORFOR:

 • Et center for forretningsudvikling, der støtter og vejleder ejere og direktører
 • Visioner for selskabet med flere udefrakommende indspark og idéer fra eksterne.
 • Bestyrelsesen er et aktiv, som tilfører din virksomhed erfaringer og kompetencer, som den daglige organisation måske ikke, eller i begrænset omfang, besidder

Eksterne medlemmer i bestyrelsen kan have afgørende betydning for selskabets produktivitetsvækst. Således hjælper bestyrelsen ejerlederes med at se nye muligheder, at prioritere og sparre omkring udfordringer i forretningsplanen og vækststrategien.

 

 • Professionel bestyrelse

  Din forretning kan blive stærkere med en investering i en bestyrelse. Analyser viser, at etableringen af en bestyrelse eller et advisory board er en af de afgørende faktorer for mange virksomheders vækst og succes.

  Læs mere om professionel bestyrelse
 • Tilmeld dig erhvervsnews

  Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.

  Tilmeld erhvervshus