Professionel bestyrelse

Professionel bestyrelse

Ledelsessparring og advisory board

Professionel bestyrelse

I den driftige virksomhed som konstant er udsat for nye påvirkninger fra kunder, leverandører og omverdenen, kan en god og faglig kompetent bestyrelse således være til stor nytte, uanset om virksomheden drives som A/S, ApS eller i personligt regi.

En professionel bestyrelse er for virksomheder, der ønsker at bruge bestyrelsen som en aktiv strategisk medspiller til lederen.

HVORFOR:

 • Hvis man vil bruge bestyrelsen som en strategisk medspiller til lederen.
 • Visioner for selskabet med flere udefrakommende indspark og idéer fra eksterne.
 • Bestyrelsesmedlemmer være ønskelige.

Eksterne medlemmer i bestyrelsen kan have afgørende betydning for selskabets produktivitetsvækst. Det vil sige medlemmer, som hverken er i familie med den øvrige bestyrelse, den øverste ledelse og ej heller har primær ansættelse i samme selskab eller koncern.

Vil du være professionelt bestyrelsesmedlem?

Brænder du for bestyrelsesarbejde i SMV’ere i Sønderjylland, og ønsker du at være med til at løfte deres ledelsesmæssige kompetencer? Vil du også gerne udnytte dine egne kompetencer til at hjælpe virksomheder til vækst og udvikling? Så kan du blive professionelt bestyrelsesmedlem.

Du kan blive professionelt bestyrelsesmedlem gennem vores samarbejde bestsyd.dk

Du kan også kontakte os, og så kan vi tage en snak om, hvordan du bedst kan udnytte dine bestyrelseskompetencer.

 • Bestyrelsesnetværket

  BEST-SYD

  Din forretning kan blive stærkere med en investering i en bestyrelse. Analyser viser, at etableringen af en bestyrelse eller et advisory board er en af de afgørende faktorer for mange virksomheders vækst og succes.

  Læs mere om bestyrelsesnetværket
 • Tilmeld dig erhvervsnews

  Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.