Professionel bestyrelse

Professionel bestyrelse

Ledelsessparring og advisory board

Professionel bestyrelse

I den driftige virksomhed som konstant er udsat for nye påvirkninger fra kunder, leverandører og omverdenen, kan en god og faglig kompetent bestyrelse således være til stor nytte, uanset om virksomheden drives som A/S, ApS eller i personligt regi.

HVEM:

En professionel bestyrelse er for virksomheder, der ønsker at bruge bestyrelsen som en aktiv strategisk medspiller til lederen.

HVAD:

Udvikle virksomheden med en bestyrelse med mindst et eksternt medlem – udskifte i- eller udvide en nuværende professionel bestyrelse.

HVORFOR:

 • Hvis man vil bruge bestyrelsen som en strategisk medspiller til lederen.
 • Visioner for selskabet md flere udefrakommende indspark og idéer fra eksterne.
 • Bestyrelsesmedlemmer være ønskelige.

Eksterne medlemmer i bestyrelsen kan have afgørende betydning for selskabets produktivitetsvækst. Det vil sige medlemmer, som hverken er i familie med den øvrige bestyrelse, den øverste ledelse og ej heller har primær ansættelse i samme selskab eller koncern

HVORNÅR:

Det er værdiskabende for virksomheder at styrke bestyrelsesarbejdet ved optagelse af medlemmer uden for familien når virksomheden har en ambition om vækst og/eller behov for udarbejdelse for strategi, fx i forbindelse med ejerskifte.

 • Bestyrelsesnetværket

  BEST-SYD

  Din forretning kan blive stærkere med en investering i en bestyrelse. Analyser viser, at etableringen af en bestyrelse eller et advisory board er en af de afgørende faktorer for mange virksomheders vækst og succes.

  Læs mere om bestyrelsesnetværket
 • Tilmeld dig erhvervsnews

  Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.