Generations - og ejerskifte

Generations - og ejerskifte

Vi står klar til at hjælpe dig gennem processen

Hvornår skal din virksomhed generationsskifte?

Jo før du kommer i gang, jo bedre bliver resultatet og processen. Et veltilrettelagt ejerskifte tager ofte flere år, når der skal tages hensyn til skat, personlige forhold osv. Ofte kan den rigtige vejledning skubbe processen i gang og med de rette rådgivere, kan man komme godt i mål.

Tønder Erhvervsråd står klar til at hjælpe dig, og vi henviser dig gerne til andre relevante rådgivere.

Vi tilbyder dig en individuel sparring omkring ejerskifteprocessen. Her trækker vi på vores store netværk af private – og erhvervsfremmeaktører. Til at skaffe overblikket bruger vi blandt andet Ejerskiftebarometret og VækstHjulets Generationsskifte-værktøjer.

Tag endelig fat i erhvervsdirektør Peter Engel-Andreasen, der tager en indledende snak, hvor I i fællesskab fastlægger det videre forløb.

Kontakt Peter for en god snak
 • Samarbejde med specialister i Erhvervshus Sydjylland

  Vi har et tæt samarbejde med Erhvervshus Sydjylland og vil trække på deres specialister for at sikre, at du får den bedste vejledning i processen. Du bliver hjulpet gennem alle de punkter, som sikrer, at du får foretaget det bedst mulige ejerskifte eller generationsskifte.

  Tag den indledende snak med os i dit lokale erhvervskontor, og vi vil tage kontakt til specialister og hjælpe dig godt på vej.

  Se medarbejdere i dit lokale Erhvervsråd
 • Køb af virksomhed

  Overvejer du at købe en virksomhed?

  Det kan være enten som medarbejder eller helt udefrakommende. Der er mange aspekter, som skal afklares, og Tønder Erhvervsråd vil gerne bistå dig og skabe overblik over processen. Kontakt gerne erhvervskonsulent Peter Engel-Andreasen for en indledende snak og få taget det første skridt på vejen mod køb af en virksomhed.

  Kontakt Peter for en god snak
 • Tilmeld dig erhvervsnews

  Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.

  Tilmeld erhvervshus